5 Αυγούστου 2019

Hair Gordon από την Anta!! (official images)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο που έγινε γνωστό ότι ο Βοστονέζος πια Gordon Hayward υπέγραφε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Anta ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως θα αποκτούσε και τη δική του signature σειρά παπουτσιών. Κοντά ένα χρόνο αργότερα το όνειρο του "χωρίστρα" Κέλτη γίνεται πραγματικότητα και πλέον η Anta ιδρύει μια ακόμη signature σειρά μετά από εκείνες των Kevin Garnett, Klay Thompson και Rajon Rondo.
Προχθές η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το Anta GH1 το οποίο εκ πρώτης όψεως παραπέμπει στη low-top έκδοση του KT4. Το κυρίως σώμα του παπουτσιού συνίσταται από δύο επίπεδα, ένα neoprene bootie υπόστρωμα πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα φαινομενικά ανεξάρτητο toe-cap προερχόμενο από συνθετικό υλικό ενώ το υπόλοιπον μέρος είναι από mesh επικαλυμμένο από λεπτό fuse. Το εξωτερικό heel counter δε καλύπτει όλη τη πίσω επιφάνεια στην οποία και ξεχωρίζει το έξυπνα τοποθετημένο σήμα της εταιρείας κάθετα τοποθετημένο στην εξωτερική μεριά. Όμορφο και το προσωπικό λογότυπο του Gordon που διακρίνουμε στη κορυφή της γλώσσας και παραπέμπει στο σήμα της σειράς Huarache της Nike. Η ενδιάμεση σόλα του εικάζουμε πως θα αξιοποιεί το A-Shock foam που χει αναπτύξει η κινέζικη εταιρεία και χρησιμοποιείται συχνά στη σειρά του Klay. Για το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας δεν έχουμε κάποια εικόνα που να μαρτυρά την μορφολογία της.
Οι χρωματισμοί στους οποίους παρουσιάστηκε το Anta GH1 είναι αρκετοί κι όλοι τους σχεδόν είναι στα χρώματα των Κελτών. Μπορεί η Anta να μη διαθέτει blockbuster NBAers όμως θα ταν ενδιαφέρον να βλέπαμε προϊόντα της και στην ελληνική αγορά. Τι λέτε?