8 Αυγούστου 2019

Το Marquee απέκτησε διάδοχο!! (official images)

Το Adidas Marquee Boost μαζί με το συμπαθές Pro Vision και το διαστημικό N3XT LEV3L συνέθεταν μια τριάδα μπασκετικών παπουτσιών με καταγωγή όχι απ' τη Γερμανία αλλά από μια αυθεντική αμερικανική μπασκετούπολη, το Brooklyn. Το Marquee Boost απ' ότι φαίνεται θα ναι αποκτήσει πρώτο διάδοχο ή ορθότερα έχει ήδη διάδοχο καθώς η δεύτερη έκδοση έχει ξεκινήσει να διατίθεται κιόλας σε καταστήματα της Κίνας.
Το Adidas Marquee Boost 2.0 είναι κατά το ήμισυ ανανεωμένο και διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο κωδικό. Η ενδιάμεση σόλα αποτελούμενη αποκλειστικά από μικροκάψουλες Boost καθώς και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας παρέμειναν ίδια κι απαράλλαχτα. Το άνωθεν μέρος του Marquee 2.0 είναι αυτό που χει αναμορφωθεί πλήρως κι ίσως έχει αναβαθμιστεί καθώς πέραν του βασικού mesh προς Primeknit πλαισίου με τις απαραίτητες fuse επιστρώσεις, επάνω του έχουν ραφτεί κομμάτια δέρματος τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις επικαλύπτονται μεταξύ τους θυμίζοντας έτσι μπασκετικό περασμένων δεκαετιών. Σε σχέση με το περσινό κωδικό το νέο Marquee δεν φέρει το χαρακτηριστικό "ζιβάγκο" του πρώτης έκδοσης κι έτσι δείχνει πιο επιθετικό και ευκολοφόρετο.
Για την ώρα δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Adidas Marquee Boost 2.0 καθώς και την αρχική τιμή διάθεσής του αλλά υποπτεύομαι πως σε Ευρώ θα είναι στα επίπεδα του περσινού Marquee.