9 Μαρτίου 2024

A clear look of the next KD!! (unofficial photos)

Πριν περίπου μια εβδομάδα σας είχα παρουσιάσει την πρώτη ανεπίσημη φωτογραφία του 17ου Nike KD και τώρα έχουμε μια 360 αντίληψη του παπουτσιού. Όπως δήλωσε και πιστός αναγνώστης του blog, το Nike KD 17 δείχνει σα μια μπασκετική εκδοχή του εμβληματικού και διαχρονικού Air Max Plus το οποίο έχει (ξανα)επανέλθει στη κυκλοφορία.
To Nike KD 17 από πλευράς εμφάνισης είναι ίσως το πιο running μοντέλο που έχει παρουσιάσει έως τώρα η πιο premium συλλογή του "Slim Reaper". Για το άνωθεν μέρος της κατασκευής φαίνεται να επιστρατεύθηκε ένα είδος ballistic mesh ενισχυμένο με τέσσερα TPU "ακροδάχτυλα" και στις δύο πλευρές ενώ στη περιοχή της φτέρνας έχουμε μάλλον συνθετικό δέρμα το οποίο είναι βέβαιο πως θα έχει εσωτερική ενίσχυση. Αν μη τι άλλο συμπαθητικός συνδυασμός υλικών! Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει έγκυρη ενημέρωση σχετικά με το tooling της ενδιάμεσης σόλας οπότε πιθανολογώ πως θα έχουμε ξανά cushlon foam με Zoom Air θύλακα στο μπροστινό μέρος και για υπόλοιπο μισό ίσως strobel είτε από Air είτε από Zoom. Το μοτίβο της εξωτερικής σόλας του KD 17 παραπέμπει σε μοτίβα περασμένων Nike σα του Kobe 9 αλλά σε μια πολύ πιο ανέμελη μορφή του. Σχεδιαστικά όπως είπαμε, απολαμβάνουμε μια γνήσια μπασκετική εκδοχή του Air Max Plus!
Το Nike KD 17 αναμένεται να βγει στη κυκλοφορία κάπου στα μέσα Απριλίου με τιμή εκκίνησης τα 150 δολάρια. Θα το τιμήσετε ή θα προτιμήσετε προηγούμενους κωδικούς της σειράς?