3 Μαρτίου 2024

Puma Stewie 2 (Earth)

Ναι το παραδέχομαι, το ομολογώ, έχω φάει ένα μικρό τόσο δα "κολληματάκι" με τα μπασκετικά της Puma κάτι που δε φανταζόμουν ότι θα μου συνέβαινε στα γεράματά μου. Το πρώτο Stewie αποτελεί μέχρι σήμερα διακαή μου πόθο κι ίσως γι' αυτό "ξεσπώ" στο Stewie 2 που είπα να το ζευγαρώσω πριν λίγο καιρό με μια έκδοση ελαφρώς διαφορετική από αυτή που σας παρουσίασα προ τριμήνου. Εκ του αποτελέσματος φάνηκαν αρκετά γουρλίδικα αφού φορώντας αυτά η Breanna Stewart ανακηρύχθηκε πολυτιμότερη παίχτρια της κανονικής περιόδου στο WNBA για δεύτερη φορά στη καριέρα της κάτι που δεν ήταν αρκετό αφού το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή κατέληξε στη Δύση. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν (Regular+Playoffs) η MVP αγωνίστηκε φορώντας τα νέα της μπασκετικά σε πάρα πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς κι αρκετές PEs. Μια απ' τις εκδόσεις που ξεχώρισαν ήταν η κάπως καφετί βερσιόν που βλέπετε στις ακόλουθες εικόνες με το επίσημο παρατσούκλι "Earth"!
Το Puma Stewie 2 "Earth" ακριβώς τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές αλλά εκτελεσμένες με διαφορετικό τρόπο σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με τη σύνθεση του πλαισίου. Εδώ έχουμε ένα πλαίσιο από κάτι σα jacquard υλικό αλλά σε κάποια σημεία του απουσιάζει τρόπον τινά η τελευταία στρώση εξού κι οι περιοχές όπου εμφανίζεται το μοτίβο του γνώριμού μας mesh. Οι PWR Tape στρώσεις που υπήρχαν στην ορίτζιναλ έκδοση δεν υπάρχουν στην παρουσιαζόμενη όμως έχουν χρωματιστεί με πράσινο τα σημεία εκείνα που υποθετικά θα βρισκόντουσαν οι "ταινίες". Ανάλογη τεχνοτροπία έχει εφαρμοστεί για τα Formstrip λογότυπα τα οποία έχουν μορφοποιηθεί-σχηματοποιηθεί χάρη σε νήματα, ραμμένα επάνω στο jacquard μουσαμά! Η υπόλοιπη κατασκευή του Stewie 2 με εξαίρεση βεβαίως τα χρώματα είναι ίδια κι απαράλλαχτη σε όλες τις εκδόσεις στις οποίες έχει κυκλοφορήσει το Steweie 2!
Αν τώρα σας κίνησα το ενδιαφέρον για το Puma Stewie 2 και θέλετε να μάθετε κάποια πραγματάκια παραπάνω σχετικά με αυτό, ιδίως αν προτίθεστε να τα προμηθευτείτε, σας προτείνω να διαβάσετε το προ μηνών άρθρο μου γι' αυτά επιλέγοντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί.