16 Μαρτίου 2024

Third degree Stewie!! (official photos)

Η Puma Hoops δείχνει με το πιο σαφή τρόπο πως έχει επενδύσει πολλά στη μοναδική γυναικεία μπασκετική της συλλογή αλλιώς δε θα ήταν ήδη έτοιμο το τρίτο Stewie! Μετά το Stewie 2 που ξεπούλησε όπου κι αν κυκλοφόρησε (εκτός Ελλάδας που δε το είδαμε ποτέ), σε όποιο χρωματισμό κι αν εμφανίστηκε, σειρά παίρνει το τρίτο μοντέλο της συλλογής που αναμένεται να παρουσιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. 
Το Puma Stewie 3 όπως βλέπετε κι εσείς εμφανίζεται πολύ πιο κοριτσίστικο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο κάτι που πιθανόν να αποτρέψει την αγορά του από εμάς τα αγοράκια! Διαπιστώνουμε πως το πλαίσιό του είναι από jacquard υφαντό εξού κι οι απεικονίσεις με λουλούδια έχοντας φυσικά λεπτές fuse στρώσεις στα συνήθη ύποπτα σημεία. Ξεχωριστό σημείο του Stewie 3 είναι το ημιδιάφανο TPU κομμάτι που ξεκινά από τη βάση της φτέρνας και καταλήγει μπροστά και δεν είναι έτσι σκέτο αλλά έχει σμιλευτεί με floral στοιχεία όπως λουλουδικά, φτέρες και διαφόρων ειδών περικοκλάδες! Ενδιάμεση σόλα δε διακρίνεται οπότε δύο τα ενδεχόμενα, είτε έχουμε αποσπώμενη midsole είτε έχουμε κλασική midsole που καλύπτεται από το jacquard. Για ότι κι αν πρόκειται πιστεύω πως τα υλικά της θα ναι παρόμοια με του δεύτερου Stewie, κλασικό EVA foam με μαξιλαράκια Nitro. Η εξωτερική σόλα ακολουθεί το floral theme του πλαισίου και έχω τη περιέργεια να δω πόσο λειτουργικό θα είναι το traction του με τα τόσα πολλά κλαδιά! Σα σχέδιο το Stewie 3 όπως δήλωσα νωρίτερα είναι πολύ κοριτσίστικο κυρίως λόγω του TPU "κλαδιού" αλλά δεν παύει να είναι ευφάνταστο και πολύ ξεχωριστό!
Το Puma Stewie 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν τη καλοκαιρινή περίοδο και με την αρχική του τιμή να κυμαίνεται στα επίπεδα των προηγουμένων δύο Stewie. Cop or drop?