19 Ιανουαρίου 2024

Not yet a sig for Jalen!! (official photos)

Προχθές προκλήθηκε ένας μικροχαμούλης στο διαδίκτυο όταν εθεάθησαν, θολές μεν επαγγελματικές δε, φωτογραφίες του Jalen Green να ποζάρει φορώντας ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι Adidas κι αρκετοί υπέθεσαν ότι επρόκειτο για signature παπούτσι του γκαρντ των Houston Rockets. Αμ δε!! Εν τέλει αποδείχθηκε πως ήταν το δεύτερο Adizero Select αλλά μη θεωρείτε διόλου απίθανο να δούμε στο εγγύς μέλλον sig του Jalen.
Το Adidas Adizero Select 2.0 είναι όπως διαπιστώνετε κι εσείς μια κόπια του προγόνου του στο κάπως κοντύτερό του αλλά με την ίδια κατασκευαστική φιλοσοφία. Έχουμε ένα πλαίσιο από λεπτό screen mesh κάλυμμα με λιγοστή αλλά επαρκή υποστήριξη από fuse το οποίο που περιβάλει ένα bootie υπόστρωμα. Εξαίρεση αποτελεί το μέρος που περιβάλλει τους αστραγάλους καθώς μοιάζει να ναι από ελαστικό neoprene που εμφανισιακά να πω την αμαρτία μου μιμείται λίγο του New Balance Kawhi 3. Η ενδιάμεση σόλα του είναι εξ' ολοκλήρου από LightStrike foam αλλά όχι τόσο παχύ όπως στο πρώτο Select. Παραπάνω από εντυπωσιακή είναι η χάραξη της εξωτερικής του σόλας καθώς δεν πήγαν στην περπατημένη λύση του herringbone αλλά σε μια παραλλαγή του μοτίβου που διέθετε παλαιότερα το Adidas Dame 4. Σα σχέδιο το Select 2 δεν είναι κάτι ουαου αφού περισσότερο μοιάζει με κοντή έκδοση του πρώτου Select μπολιασμένο με στοιχεία από το προπέρσινο Exhibit A προσφέροντας όμως άπειρες χρωματικές δυνατότητες όπως διαπιστώνετε κι απ' τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.
Το Adidas Adizero Select 2.0 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάπου τον Φλεβάρη με την τιμή του να εκκινεί από τα 110 δολάρια. Cop or drop?