5 Ιανουαρίου 2024

The Harden Vol 9 is already done?? (unofficial photos)

Ο γενειοφόρος αρχισκόρερ των LA Clippers αγωνίζεται απ' τις αρχές τις τρέχουσας περιόδου με τον όγδοο κατά σειρά μπασκετικό της επίσημης συλλογής του και παρά το γεγονός πως δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η πώλησή του, στην Adidas έχουν ήδη σχεδιάσει και ετοιμάσει τον μεθεπόμενο κωδικό! Πολύ προκομένα παιδιά εκεί στη Adidas ή μήπως όχι?
Από ψες έχει γίνει ο κακός χαμός στο διαδίκτυο με τις ακόλουθες φωτογραφίες που βλέπετε όπου πληροφορίες θέλουν το εν λόγω πατούμενο να είναι το Adidas Harden Vol 9. Τώρα αν πρόκειται πράγματι για το ένατο Harden ή για κάποιο πρώιμο sample του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως απ' τους Γερμανούς, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω με βεβαιότητα. Όπως και να χει αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα επανασχεδιασμένο Vol 8 που προσωπικά το βρίσκω θεσπέσιο και ειλικρινά θα έχουν κάνει έγκλημα αν το συγκεκριμένο σχέδιο δεν επιλέχθηκε ως η τελική μορφή του 8! Ωραίο foam που αγκαλιάζει το πλαίσιο κι απ' τις δύο πλευρές ενώ τα κενά έχουν εντέχνως αφαιρεθεί ώστε να σχηματίζονται τα Three Stripes! Μέσα περιέχει ένα ελαστικό bootie σα του Harden Vol. 7 ενώ εξαιρετική ιδέα το εξωτερικό heel counter που μιμείται το ανθρακόνημα. Για το σετάρισμα της midsole δεν έχει γίνει κάτι γνωστό όπως και για το μοτίβο του πατώματος αν και θεωρώ απίθανο να μην έχει χαραχτεί με herringboen.
Δε ξέρω πως τι γίνεται εκεί στη Γερμανία αλλά τα σχέδια των τελευταίων μπασκετικών τους είναι πολύ bold και θορυβώθη λες και έβαλαν το χεράκι τους οι σχεδιαστές της Yeezy συλλογής!