18 Ιανουαρίου 2024

A fantastic 4th for Kawhi?? (unofficial photos)

Ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγα για το Kawhi 4 μιας και το Kawhi 3 δικαίως λογίζεται σαν παπούτσι φάντασμα αφού τη μία κυκλοφορεί με κάθε επισημότητα, την άλλη αποσύρεται άρον άρον λόγω κατασκευαστικών αστοχιών και ξάφνου να επανακυκλοφορεί χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτό το όχι και τόσο κολακευτικό πέρα-δώθε για τη New Balance, θα επιχειρήσει να διορθώσει το τέταρτο μοντέλο της signature συλλογής του Kawhi που όπως φαίνεται είναι προ των πυλών!
Το New Balance Kawhi IV όπως κάθε νέο μοντέλο της συλλογής εμφανισιακά διαφέρει εντελώς όχι μόνο με το κωδικό που διαδέχεται αλλά με όλους όσους έχουν προηγηθεί. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα mid-top μπασκετικό όπου για το πλαίσιό του χρησιμοποιήθηκε ένα διπλής στρώσης mesh με την πιο συμπαγή μορφή του να αποτελεί το αποτελεί το βασικό υλικό δόμησής του. Για τη περιοχή της φτέρνας φαίνεται πως έχουμε συνθετικό δέρμα καπαρωμένο από ένα μεγάλο εξωτερικό heel counter από TPU υλικά και με πολύ old-school σχεδιασμό. Σε ότι έχει να κάνει με την ενδιάμεση σόλα δε δύναται να καταλάβω αν θα είναι διπλού τύπου foam σα το TWO WXY V4 ή το κλασικό FuelCell foam με την πρωτοποριακή Energy Arc που έφερε το Kawhi 3! Επίσης άγνωστη είναι και η μορφή της εξωτερικής του σόλας οπότε σίγουρα να περιμένετε και δεύτερη δημοσίευση για όσα ακόμη δε ξέρουμε για το τέταρτο Kawhi.
Το New Balance Kawhi 4 θα κυκλοφορήσει (?) εντός του τρέχοντος έτους αλλά με τη NB κρατήστε μικρό καλάθι καθώς μπορεί να το δούμε να πωλείται κατά τους τελευταίους μήνες του 2024. Η αρχική του τιμή σίγουρα θα είναι κυμαίνεται πάνω από τα 140 δολάρια αν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το θέλουν να τιμολογείται στα 165 δολάρια!