28 Δεκεμβρίου 2022

The Mayor just got a new DVD!! (unofficial photos)

Μπορεί το Nike Ja 1 να είναι το θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες όμως ακόμη ένας NBAer απέκτησε πρόσφατα τη δική του συλλογή παπουτσιών. Ο λόγος για τον Spencer Dinwiddie που μπορεί να είχε ιδρύσει κι αναπτύξει το δικό του brand (K8IROS) όμως από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό της 361° Degrees. Ένας απ' τους όρους της συμφωνίας προφανώς ήταν η κατοχή της δικής του signature σειράς, της δεύτερης που θα διαθέτει η κινεζική φίρμα μετά απ' αυτή του Aaron Gordon που αισίως έχει φτάσει στον 3ο κωδικό.
Και το όνομα αυτού 361° DVD 1 ή Dinwiddie 1 αν σας κάθεται κάπως καλύτερα για μπασκετικό. Είναι ένα low προς ημίψηλο μπασκετικό με ποιοτικότατο knit προς jaquard πλαίσιο ενισχυμένο με fuse επιστρώσεις, πως σου φαίνεται Nike σαν ιδέα? Η ενδιάμεση σόλα του έχει αρκετά mm πάχους κι εκμεταλλεύεται το foam που χει αναπτύξει η 361° που ονομάζεται ENRG-X κι έχει για παρέα μια TPU μπαριέρα που καλύπτει την εξωτερική της περιφέρεια. Επίσης προσεγμένη και με πολλές προσωπικές αναφορές η εξωτερική του σόλα μολονότι φέρνει κάπως στη σόλα του Under Armour SC 3Zero III. Signature χωρίς logo δε νοείται γι' αυτό και επινόησαν ένα σχέδιο που συνδυάζει τ' αρχικά το ονόματος του παίχτη με το γνωστό σήμα του Bitcoin, ναι καλά διαβάσατε. Σχεδιαστικά το 361° DVD 1 είναι πολύ συμπαθητικό, περισσότερο κι απ' το Ja 1!
Το Dinwiddie 1 δε περιμένω πως θα το δούμε στην ελληνική αγορά αφού ο "Mayor" δεν είναι δημοφιλής όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις κινεζικές μπράντες που κατασκευάζουν τη σήμερον μπασκετικά.