2 Ιανουαρίου 2022

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2022!! (part 1)

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά! Σας εύχομαι ολόψυχα ένα ανθρώπινο, ασφαλές, υγιές και δημιουργικό 2022 κι ευελπιστώ να είναι το έτος λύτρωσης που τόσο καιρό αναμένουμε! Και μπορεί να αμέλησα να δημοσιεύσω το ανάλογο άρθρο για το δεύτερο μισό του πολύπαθου 2021, επ' ουδενί όμως δε σκόπευα να ξεκινήσω τη νέα χρονιά χωρίς να σας ανακοινώσω την καθιερωμένη και πολύ μελετημένη wishlist μου για το πρώτο εξάμηνου του νέου χρόνου! 
Το φετινό πρώτο Top-10 διαφέρει πολύ σε σχέση με το αντίστοιχο που καταρτίστηκε για το 2021. Πρώτή και κυριότερη διαφορά είναι το γεγονός πως στη τωρινή μου λίστα περιλαμβάνονται μοντέλα από έξι κι όχι τέσσερα sneaker brands. Δεύτερη αξιοσημείωτη διαφορά τους είναι πως η πλειοψηφία των επιλογών μου, για την ακρίβεια τα μισά απ' αυτά, αφορούν επανακυκλοφορίες ιστορικών για να μη πω εμβληματικών μπασκετικών από την ένδοξη δεκαετία του '90! Οι υπόλοιποι μισοί κωδικοί είναι ολοκαίνουργιοι και σχεδόν για όλους έχουμε δημοσιεύσει άρθρα τα οποία μπορείτε πολύ εύκολα να διαβάσετε ακολουθώντας τους σχετικούς συνδέσμους. Το σχεδόν που προανέφερα αφορά δύο κωδικούς που υπάρχουν στη δεκάδα μου για τους οποίους υπάρχει έντονη φημολογία πως θα κυκλοφορήσουν κατά το πρώτο μισό του 2022 αλλά ακόμη δεν έχουμε εντοπίσει κάποια εικόνα τους έστω και από πρόχειρα samples. 
Το γνωστό "τροπάριο" τώρα, η εν δυνάμει wishlist μου περιλαμβάνει αυστηρά προσωπικές επιλογές κι έχει καταρτιστεί σύμφωνα με πληροφορίες που χω συλλέξει από έγκριτα site αλλά κι από τα επίσημα ανακοινωθέντα των εταιρειών. Προσοχή τώρα, λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που ζούμε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι εταιρείες να καθυστερήσουν τα επικείμενα releases είτε για να μη τα "κάψουν" είτε λόγω έλλειψης παραγωγικών πόρων (πρώτες ύλες, εργατικό δυναμικό κ.ά).
Happy new sneaker-year 2022!!

Adidas Crazy 1 aka The Kobe (link)

Adidas Crazy 97 aka EQT Elevation (link)

Adidas Harden Vol. 6

Air Jordan XII "Playoffs" (link)

Air Jordan Doncic 1

Air Jordan Tatum 1

Converse All Star BB Shift (link)

New Balance TWO WXY 2 (link)

Nike Zoom Penny 1

Reebok Answer 1

Πρώτος επιλαχών το Nike Zoom GT Jump (link)