30 Δεκεμβρίου 2021

The newset PG is on the way?? (unofficial photos)

Μόλις ένα 24ωρο προτού εκπνεύσει το πολύπαθο 2021 παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες μεν, ανεπίσημες δε, φωτογραφίες του έκτου κωδικού της signtature συλλογής του Paul George! Με το Nike PG 5 να διορθώνει εμπράκτως τις αρκετές παραφωνίες του PG 4 όλοι νομίζω περιμένουμε αυτό που θα ακολουθήσει απ' την πέμπτη signature μπασκετική συλλογή της Nike. Το παπούτσι που βλέπετε στους δέκτες σας είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελική μορφή του Nike PG 6 αλλά ας κρατήσουμε μια πολύ μικρή επιφύλαξη.
Κρίνοντας από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες το Nike PG 6 δείχνει μια κοντή κατασκευή με το πλαίσιό του να προέρχεται κυρίως από mesh υλικό όπως συνηθίζεται άλλωστε απ' τη σειρά. Το toe-cap του πιθανόν να μη συνδέεται με το πλαίσιο όμως το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι από διαφορετικού τύπου υλικό, πάντα συνθετικό! Εκεί που αναμένεται να έχουμε σημαντικές αλλαγές είναι η σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας αλλά και η μορφή χάραξης της εξωτερικής του σόλας. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ενδιάμεση σόλα του να ναι 100% από React foam χωρίς κανενός είδους Zoom Air ή κάποια μονάδα strobel Air που "κοσμούσε" τα τελευταία δύο PG. Σ' ότι αφορά την εξωτερική σόλα αυτή είναι και πάλι μονοκόμματη αλλά για μοτίβο χάραξης δεν επιλέχθηκε το επιτυχημένο foot-print του PG 5 αλλά ένα μοτίβο εμπνευσμένο από το PG 4 με εντονότερα ή αν θέλετε μεγαλύτερα σχέδια ένεκα του React. Ανάμεσα σ' αυτό το σύμπαν κύκλων ξεχωρίζει βέβαια και το τεράστιο λογότυπο του παίχτη! Σε ότι έχει να κάνει με το σχέδιο συνολικά μάλλον έχω ανάμεικτα συναισθήματα αλλά την ετυμηγορία μου θα την ανακοινώσω όταν δούμε επόμενες και πιο ξεκάθαρες φωτογραφίες του.
Το Nike PG 6 σύμφωνα με έγκριτα site έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου και ευελπιστώ πως η αρχική τιμή πώλησής του θα κινείται στα επίπεδα των προηγηθέντων κωδικών της συλλογής! Εσείς πως κρίνεται το νέο πατούμενο του Παύλου Γιώργη?