20 Δεκεμβρίου 2021

DLo-ading his debut shoe!! (unofficial photos)

O D'Angelo Russell είναι ο επόμενος NBAer που αποκτά επισήμως τη δική του signature συλλογή! Όταν ο Dwyane Wade τον έπειθε τον Νοέμβριο του 2019 να υπογράψει με τη Li-Ning με την προσδοκία να είναι το επόμενο πρόσωπο της φίρμας Wade κανείς δε περίμενε πως τρία χρόνια μετά θα αποκτούσε το πρώτο του sig. Τρία χρόνια τώρα ο Russell για όσο αγωνιζόταν φορούσε PEs των Way of Wade κωδικών ή της takedown σειράς Wade All City στην οποία είχε μεγαλύτερη προτίμηση. Η Li-Ning μετά τους D Wade, και CJ McCollumm μετράει πλέον τρεις signature συλλογές.
Το Li-Ning Wade D-Lo 1 όπως είναι κι επίσημη ονομασία του μοντέλου κινείται λίγο πολύ στις γραμμές που χει επιβάλλει η μέχρι και πέρυσι μοναδική signature σειρά της εταιρείας. Για τη δόμηση του πλαισίου του DLo έχει χρησιμοποιηθεί ποιοτικό knit έχοντας για συμπαραστάτη του συνθετικό (?) δέρμα που ενέχει ρόλο εξωτερικού heel counter. Ένα "φτερό" από TPU ξεπροβάλει από το μέσο της εξωτερικής μεριάς της midsole κι έχοντας στη κορυφή του μια οπή για τη διέλευση των κορδονιών. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από Light Foam ένα αφρώδες υλικό που χει αναπτύξει η Li-Ning το οποίο φήμες θέλουν να είναι τρομερή απόκριση-απορρόφηση. Η σόλα του είναι επίπεδη και για την απαραίτητη πρόσφυση έχει γίνει αποκλειστική χρήση του μοτίβου χάραξης που υπήρχε στα WOW 9 και Wade All Ciry 9. Σα φιγούρα το DLo 1 θυμίζει αρκετά το Way of Wade 6 άνευ βέβαια του στραπ ενώ κουβαλάει πληθώρα σημάτων από το λογότυπο του Wade μέχρι το σήμα της Li-Ning ενώ το logo του DLo διακρίνεται ευκρινώς μόνο στη φτέρνα παρέα με τη φράση "Ice in my veins" λίγο παραπάνω.
Σχετικά με το πότε και με ποια τιμή θα πρωτοκυκλοφορήσει το Li-Ning Wade DLoαδ 1 δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση. Έχοντας υπόψη την αρχική τιμή διάθεσης του Li-Ning CJ1 δεν αποκλείω το DLo 1 να είναι κομματάκι ακριβότερο.