21 Ιανουαρίου 2022

Fly like a PG 6! (official photos)

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του έκτου κωδικού της signature συλλογής του Paul George. Ο "Ρόμπιν" των Los Angeles Clippers ναι μεν είναι εδώ και λίγες βδομάδες στη λίστα τραυματιών της ομάδας όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα επιστρέψει στην ενεργό δράση φορώντας τα ολοκαίνουργια μπασκετικά του.
Οι αρχικές υποψίες ή εκτιμήσεις μου σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nike PG 6 διαπιστώνω πως είναι σωστές. Εν ολίγοις έχουμε ένα mesh πλαίσιο με μπόλικη εσωτερική επένδυση σε κατά τόπους σημεία του (γλώσσα και κολάρο) ενώ η ενδιάμεση σόλα του θα είναι αμιγώς από React foam χωρίς κανενός είδος θύλακα Zoom ή αεροθάλαμο Air. Για περισσότερα σχετικά με το Nike PG 6 ρίξτε μια ματιά στο link που ακολουθεί έτσι για να ευλογήσω και λίγο τα μπόλικα γένια μου!
Το Nike PG 6 είχα προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριος όμως λόγω της κατάστασης με τον Covid και με το PG να βρίσκεται στα πιτς η κυκλοφορία του μετατέθηκε για αργότερα μέσα στο 2022. Τα 120 δολάρια έχει ορισθεί σαν αρχική τιμή διάθεσής του και ο χρωματισμός που βλέπετε θα ναι αυτός που θα κυκλοφορήσει πρώτος.