10 Νοεμβρίου 2021

That's the WXY 2 go!! (unofficial photos)

Η New Balance ναι μεν έχει επιστρέψει εδώ και δύο χρόνια στη κατηγορία των μπασκετικών υποδημάτων αλλά δε φαίνεται να το αντιμετωπίζει με τόση ζέση σα η Puma. Μετρά όλα κι όλα τρία μοντέλα (OMN1S, Kawhi 1, TWO WXY) αλλά οσονούπω θα αυξηθούν καθώς επίκειται ο ερχομός του δεύτερου Kawhi κι ας είναι ο παίχτης στα πιτ ενώ κατά πως δείχνουν τα πράγματα το TWO WXY θα αποκτήσει διάδοχο. Για του λόγου το αληθές στις ακόλουθες animated εικόνες που βλέπετε απεικονίζονται τα New Balance TWO WXY 2.0! Να σημειωθεί πως οι εικόνες προέρχονται από λογαριασμό Instagram ο οποίος δημοσιεύει στιγμιότυπα από τα kicks που περιέχονται στα NBA 2K παιχνίδια και κατά κανόνα οι χρωματισμοί που παραθέτει είναι customized.
Απ' ότι αντιλαμβάνεστε, το New Balance TWO WXY 2.0 εμφανισιακά τουλάχιστον θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τον πρώτο κωδικό της συλλογής. Είναι μια mid προς το low κατασκευή που περισσότερο μοιάζει με τα τελευταία running της NB παρά με κάποιο σύγχρονο μπασκετικό αν και σα κοψιά εμένα μου θυμίζει λιγάκι το Reebok Answer 8. Σύμφωνα με τις λεπτομερέστατες εικόνες το πλαίσιο του TW2 θα συνίσταται από πλεκτό FitWeave σαν αυτό που υπήρχε στο OMN1S μαζί με μια σημαντική ποσότητα δέρματος ή συνθετικού δέρματος πέριξ των αστραγάλων. Για την ενδιάμεση σόλα του μάλλον θα χρησιμοποιηθεί το αφρώδες υλικό ABZORB που η New Balance συνήθως προτιμάει για τα running της αλλά και σε μερικές ρετρό επανεκδόσεις. Η εξωτερική σόλα είναι εντελώς επίπεδη και για την ώρα δε γνωρίζουμε αν θα εκμεταλλεύεται κάποιο νέο είδος χάραξης ή αν θα συνδυάζει δύο ή και παραπάνω μοτίβα.
Αυτά τα λίγα για το New Balance TWO WXY 2.0 και να επισημάνω ξανά πως οι εικόνες είναι 100% animated οπότε δύναται η τελική μορφή του παπουτσιού να διαφέρει από καθόλου έως και πάρα μα πάρα πολύ.