28 Νοεμβρίου 2021

Getting Hard(en) and Harde(en)!! (official photos)

Έχοντας διανύσει ήδη το 1/4 της κανονικής περιόδου στο NBA η Adidas αποφάσισε επιτέλους να δημοσιεύσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του έκτου μοντέλου της signature συλλογής του James Harden. Το Adidas Harden Vol. 6 κοσμεί απ' το ξεκίνημα της σεζόν "υπηρετεί" τον Μούσια στις step-back κινήσεις του αλλά και στο να στέκεται όχι και τόσο τακτικά πια στη γραμμή της φιλανθρωπίας. Ναι έσταξα το φαρμάκι μου!
Το Adidas Harden Vol. 6 όπως έχω ξαναειπωθεί και σε περασμένες μου αναρτήσεις γι' αυτό, αποτελεί ένα κράμα του περσινού κωδικού (που δεν έθελξε ομολογουμένως) με το tooling της ενδιάμεσης σόλας του Harden Vol. 1. Το πλαίσιό του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι προέρχεται από το Harden Vol. 5 ελαφρώς επανασχεδιασμένο και πάντα συνθετικό με εξαίρεση κάποιες πρόσθετες στρώσεις από δέρμα. Mετά το Harden Vol. 3 επανέρχεται η τεχνολογία Boost ως η βασική αντικραδασμική τεχνολογία κι όπως προείπαμε η εκμετάλλευσή του γίνεται όπως του Vol. 1 και μόνο με την εξωτερική πλευρά της midsole να καλύπτεται, μια πολύ γνωστή κι άκρως πετυχημένη συνταγή. Αυτό που δε γνωρίζαμε τόσο καιρό αλλά υποπτευόμασταν ήταν μορφολογία της εξωτερικής σόλα που ναι χαραγμένη αποκλειστικά με herringbone.
Ως προς το συνολικό σχέδιο δεν έχω να προσθέσω κάτι πέραν των όσων έχουν ειπωθεί παλαιότερα όμως παρατήρησα πως για πρώτη φορά στη σειρά το πλαίσιο δε φέρει τα κλασικά Three Stripes τα οποία έχουν μετακινηθεί στο τακούνι όπως έγινε με το D.O.N. Issue #2 και μάλιστα είναι βαμμένα στο χρώμα που κυριαρχεί στην εκάστοτε κι έτσι περνούν σχεδόν απαρατήρητα.
Η Adidas ανακοίνωσε μόλις χθες του πρώτους τέσσερις χρωματισμούς που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Harden Vol. 6 και με εξαίρεση τον χρωματισμό "Αγελαδίτσα" όπως τον είχε αποκαλέσει ένα πιστός αναγνώστης του blog οι υπόλοιποι τρεις έχουν παλ χρώματα που δεν είναι και τα πιο αγαπημένα.