20 Οκτωβρίου 2021

Harden's sixth sense!! (unofficial photos)

Η περσινή αγωνιστική πορεία του James Harden όπως κι η signature συλλογή του δεν στάθηκαν στο - σύνηθες - ύψος τους. Μεταξύ των δύο απογοητευτικότερο ήταν το πέμπτο παπούτσι του γενειοφόρου αρχισκόρερ που θέλησε να πρωτοτυπήσει αλλά τα χάλασαν στην εκτέλεση της συνταγής. Αν συνυπολογίσει κάποιος και τον μικροτραυματισμό που κουβαλούσε ο παίχτης δικαιολογείται πλήρως η επιθυμία του να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της περσινής post-season φορώντας τα Harden Vol. 2! Ο "Μούσιας" στον σημερινό εναρκτήριο αγώνα της νέας σεζόν αγωνίστηκε φορώντας τον έκτο κωδικό της επίσημης συλλογής του, το Adidas Harden Vol. 6!
Το Harden Vol. 6 θα είναι ο πρώτος κωδικός που θα κυκλοφορήσει Adidas στα χρώματα των Brooklyn Nets. Εκ του μακρόθεν το Vol. 6 φαίνεται να διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του περσινού κωδικού μπολιασμένο με στοιχεία απ' το Adidas Trae 1. Για τη δόμηση του πλαισίου φαίνεται ότι θα χουμε τα ίδια υλικά κατασκευής συν δύο καλώδια σε heel counter και toe cap για τα οποία αδυνατώ να καταλάβω αν θα χουν ενεργό συμμετοχή στο lockdown του. Το περσινό εγχείρημα με την αποσπώμενη ενδιάμεση σόλα από LightStrike που περιείχε Boost υπόστρωμα πήγε περίπατο και τη θέση του πήρε το tooling του Harden Vol. 1 με την συμπαγή ενδιάμεση σόλα από Boost που απ' την εξωτερική της πλευρά θα συγκρατείται ενώ η εσωτερική μεριά θα είναι απελευθερωμένη όπως ακριβώς συνέβαινε με το Crazy Explosvie και κατά το ήμισυ με το Crazy Light Boost. Για τη χάραξης της μονοκόμματης εξωτερικής σόλας προτιμήθηκε η κλασική κι αλάνθαστη συνταγή του herringbone.
Λογικά το Adidas Harden Vol. 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2022 κι η τιμή του σίγουρα θα κυμαίνεται στα συνήθη για τη σειρά επίπεδα δηλαδή μεταξύ 140 και 150 δολαρίων.