8 Οκτωβρίου 2021

LaMelo got a signature shoe!! (unofficial photos)

Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίχτης της περσινής σεζόν έχει πλέον στη διάθεσή του μέσω της Puma το πρώτο του signature. Το Puma MB1 ήταν αναμενόμενο για εκείνους που παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα γύρω απ' τις μπασκετικά sneakers. Προφανώς ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση μιας κι η γερμανική εταιρεία έψαχνε εδώ και καιρό έναν φέρελπι NBAer (Kyle Kuzma-NOT) που να διαθέτει τα φόντα για μια signature συλλογή που θα διαρκέσει χρόνια. Για το τυπικό της υπόθεσης, αυτό είναι το δεύτερο signature μπασκετικό που προβάρει ο LaMelo καθώς πριν μερικά χρόνια είχε το δικό του πατούμενο μέσω της οικογενειακής επιχείρησης Big Baller Brand!
Το νέο Puma είναι εμπνευσμένο από τη νέα γενιά μπασκετικών της διατηρώντας παράλληλα μια old-school αύρα. Το άνωθεν μέρος του MB1 προέρχεται από τα συνήθη υλικά κατασκευής των σύγχρονων μοντέλων με το mesh και τις πρόσθετες fuse επιστρώσεις να συνδυάζονται αρμονικά. Η ενδιάμεση σόλα του MB1 είναι μετρίου πάχους κι είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από ProFoam υλικό. Η εξωτερική σόλα του φιλοξενεί δύο ξεχωριστά μοτίβα χάραξης, το έμπροσθεν μέρος καλύπτεται από ένα παραδοσιακό μοτίβο με ομόκεντρους κύκλους που πηγάζουν από το pivot point ενώ το υπόλοιπο μέρος έχει μια ασυνήθιστη μπακλαβωτή χάραξη. Όπως συμβαίνει με αρκετά signatures έτσι κι εδώ ο τωρινός ROY πρώτα γνωρίστηκε με το λογότυπό του κι ύστερα με το νέο του μοντέλο και να σημειωθεί εδώ πως το "κληρονόμησε" από την BBB! Συνολικά σα σχέδιο δεν είναι κάτι το ξεχωριστό αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στον κατακόκκινο χρωματισμό που το βλέπουμε μιας και δεν αναδεικνύει τις αρκετές είναι η αλήθεια πτυχές του MB1.
Η τιμή του Puma MB 1 θα κυμαίνεται στα επίπεδα των Court Rider και Clyde All-Pro και πιθανολογώ ότι αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του κοινού το προσεχές διάστημα ή το αργότερο προς τα τέλη του 2021.