8 Ιουλίου 2021

Team in high spirits! (official photos)

Η Puma προφανέστατα βρίσκεται σε διαρκή σχεδιαστικό οίστρο καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί πως παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο τα νέα της μπασκετικά. Στη καλοκαιρινή φετινή παρέα των Puma TriplePuma Fusion Nitro έρχεται να προστεθεί το Clyde All-Pro Mid που τυπικά λογίζεται ως η ψηλότερη έκδοση του πρόσφατου best-seller της. Στην ουσία δε πρόκειται για ένα καινούργιο μοντέλο αλλά για μια παραλλαγή του καθώς το All-Pro Mid προϋπήρχε ως το πρώτο signature του Kyle Kuzma.
Το All-Pro Team Mid είναι ένα 100% team model και στην ουσία πρόκειται για την οικονομικότερη εναλλακτική πρόταση των Γερμανών με συγκεκριμένα κι ουσιώδη συστατικά μέρη του ορίτζιναλ Clyde All-Pro να χουν "θυσιαστεί". Το άνωθεν μέρος του Mid είναι λίγο κοντύτερο απ' το Sky Modern και για τη δόμησή του χρησιμοποιήθηκε κυρίως ένας τύπος screen-mesh με fuse επιστρώσεις και εσωτερική επένδυση συν συνθετικό δέρμα αντί του premium MatrixEvo πλεκτού που έφερε το πρώτο All-Pro. Το συστατικό ή ορθότερα η τεχνολογία που πιθανότατα να εκλείπει απ' το Team Mid είναι το crash-pad από Pebax που βρίσκεται ενσωματωμένο στη περιοχή της φτέρνας αφού διακρίνεται στην εξωτερική σόλα κι αυτό ίσως να μεταβάλει αισθητά το συνολικό performing του παπουτσιού. Με εξαίρεση αυτά τα δύο σημεία όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι copy-paste το υπερ-αξιόπιστο και πολυτελές Clyde All-Pro.
Για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Clyde All-Pro Team Mid καθώς και για τη αρχική τιμή διάθεσής του δεν υπάρχει για την ώρα η παραμικρή πληροφορία. Να επισημανθεί πως το "φθηνό" All-Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε low-top.