9 Νοεμβρίου 2020

Kuzma gets his 1st signature!! (official photos)

Κι ενώ πριν λίγες μέρες σας παρουσίαζα το έβδομο και νεότερο μπασκετικό υπόδημα της Puma, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα τον ερχομό του πρώτου επίσημου signature κωδικού του winger και πρωταθλητή με τους Los Angeles Lakers, Kyle Kuzma! Ω ναι καλά διαβάσετε, ο Kuzma γίνεται ο πρώτος NBAer που αποκτά τη δική του συλλογή παπουτσιών δια χειρός Puma μετά τον Vince Carter που έτυχε ανάλογης τιμής προ αμνημονεύτων χρόνων.
Η επίσημη ονομασία του παπουτσιού είναι Puma Clyde All-Pro Kuzma Mid κι αποτελεί ουσιαστικά την πανύψηλη εκδοχή του All-Pro που σας αποκάλυψα προ ημερών. Το σχέδιο του είναι πολύ μα πολύ vintage και προφανέστατα έχει επηρεαστεί από προπερασμένες δεκαετίες (τέλη 80 με αρχές 90) γι' αυτό και διαθέτει δερμάτινες κι ενίοτε επικαλυπτόμενες επιφάνειες αλλά και αρκετά πλαστικά μέρη με τη γλώσσα του να ναι πραγματική πόρωση. Από κει και πέρα η ενδιάμεση σόλα του αλλά και η εξωτερική του σόλα είναι πάρε-βάλε από το All-Pro. Σα σχέδιο δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω απ' όσα βλέπετε όμως υπάρχει κάτι που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δε διακρίνω πουθενά στο κέλυφός του το γνωστό Formstrip σήμα της φίρμας.
To All-Pro Kuzma Mid αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τα τέλη του τρέχοντος μήνα και με την αρχική του τιμή να είναι αρκετά τσουχτερή καθώς θα αγγίζει τα 150 δολάρια.