28 Νοεμβρίου 2020

Χιούστον, ο Brodie θα έχει νέο signature!! (unofficial photos)

Κι ενώ πολλά λέγονται ενώ ακόμη λιγότερα λαμβάνουν χώρα μετά την επίσημη απαίτηση του προ διετίας MVP να γίνει ανταλλαγή από τους Houston Rockets, η signature σειρά του "Westbeast" προετοιμάζεται να καλωσορίσει το τέταρτο μέλος στην οικογένειάς της. Μετά τις φαινομενικά αναβαθμισμένες εκδόσεις του Why Not Zer0.3 πλησιάζει κατά πως φαίνεται η ώρα του τέταρτου πατούμενου της δεύτερης εν ενεργεία signature σειράς που διαθέτει προς το παρόν η Jordan Brand πέραν της ορίτζιναλ συλλογής του GOAT.
Στις ανεπίσημες φωτογραφίες που σας επισυνάπτω απεικονίζεται το Air Jordan Why Not Zero.4 κι αυτό που πρωτίστως διαπιστώνουμε είναι ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που χει τη κοψιά του προκατόχου του. Εγκάρσιο στραπ δε θα υφίσταται πια αλλά θα διαθέτει ένα είδος υφασμάτινης μπαντάνας ενώ το κυρίαρχο υλικό κατασκευής του πλαισίου του θα προέρχεται κυρίως από mesh. Να σημειωθεί εδώ πως στη πρώτη φωτογραφία διακρίνουμε την εσωτερική πλευρά του παπουτσιού οπότε αυτό δυσχεραίνει τη προσπάθεια να εξαχθούν περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα σχετικά με το άνωθεν τμήμα του. Από κει και πέρα η ενδιάμεση σόλα του μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με του Zer0.3 καθώς είναι διχοτομημένη, φέρει ένα σχεδόν ολόιδιο tersion plate και στο έμπροσθεν μέρος του φιλοξενεί έναν Zoom Air θύλακα. Τέλος, θα διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο (για τη σειρά) ομοιόμορφο μοτίβο χάραξης της εξωτερικής του σόλας που χει ακιδωτή μορφή σα του Kobe A.D. NXT 360.
Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το Air Jordan Why Not Zer0.4 όπως δηλαδή συμβαίνει και με την επικείμενη ανταλλαγή του DangeRuss.