31 Οκτωβρίου 2020

Warning! New Pumas have been sighted! (unofficial photos)

Η Puma συνεχίζει να προσθέτει φέρελπις NBAers στο ρόστερ της και την ίδια σταθερή αυξητική τάση παρουσιάσουν τα μοντέλα της μπασκετικής της συλλογής. Μετά το πρώτο της signature, το RS-Dreamer, το επόμενο μπασκετικό της θα ανήκει και πάλι στη team model κατηγορία της. Και το όνομα αυτού Puma Clyde All-Pro, ένα μοντέλο με old-school παρουσιαστικό το οποίο κι αναμένεται να δούμε την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο NBA.
To Puma Clyde All-Pro αποτελεί μια σούπερ μίνιμαλ κι αρκετά "κοντή" κατασκευή για το άνωθεν μέρος του οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ένα νεοφερμένο στη κατηγορία woven υλικό που καλείται MatryxEvo και σε κατά τόπους σημεία του περιέχει στις πλέξεις του ίνες από ανθρακόνημα. Η ενδιάμεση και πολύ παχιά σόλα του είναι από το γνώριμό μας ProFoam αλλά στη Lite εκδοχή του για την οποία δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα. Η εξωτερική του σόλα διαθέτει μια πρόσφυση ανάλογη με εκείνη που διαθέτουν τα Sky Modern και Hardwood αλλά ελαφρώς τροποποιημένη. Σχεδιαστικά το Puma All-Pro είναι υπεραπλουστευμένο - περισσότερο κι απ' το Clyde Court Disrupt - χωρίς πρόσθετα TPU πλαίσια και διαφόρων ειδών μπιχλιμπίδια και μάλλον το woven κέλυφός του θα κάνει την ουσιαστική διαφορά μεταξύ των χρωματικών εκδόσεων που αναμένεται να το απολαύσουμε.
Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση σχετικά με το πότε αναμένεται να δούμε live το Puma All-Pro καθώς και την αρχική τιμή διάθεσής του.