26 Οκτωβρίου 2020

Kyrie το ανάγνωμα Νο 7!! (official photos)

Η signature του πολυταξιδεμένου κόμπο γκαρντ των Brooklyn Nets φθάνει αισίως κι επισήμως πια στον έβδομο κατά σειρά κωδικό της. Το Nike Kyrie 7 είναι πλέον γεγονός και μάλιστα αυτό θα είναι το ελαφρύτερο μοντέλο που έχει παρουσιάσει έως τώρα η επίσημη συλλογή του "Uncle Drew". Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο Nike Kyrie που προέρχεται από την σχεδιαστική πένα του Ben Nethongkome. Τούτη τη φορά δεν έχουμε ένα να κάνουμε με ένα μπασκετικό με διαθέτει στραπς ή ημιανεξάρτηγια πτερύγια  αλλά έχουμε ένα πιο "απλουστευμένο Kyrie 6 βασισμένο στα blueprints του Adapt ΒΒ 2.0.
Για τη δόμηση τoυ κελύφους του Nike Kyrie 7 χρησιμοποιήθηκε composite textile mesh όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία και ουσιαστικά πρόκειται για το συνηθισμένο και γνώριμό μας textile mesh. Για πρώτη φορά μετά δύο χρονιές δε διακρίνουμε κανενός είδους στραπ καθώς τη θέση τους έχουν πάρει τα τέσσερα ημιανεξάρτητα πτερύγια που σαν άλλα δάχτυλα ξεπηδούν απ' το πλαίσιο έχοντας βέβαια στα άκρα τους υφασμάτινες θηλιές για τη διέλευση των κορδονιών. Ένα ακόμη στοιχείο που κληρονόμησε από το Kyrie 6 είναι το εξωτερικό heel counter που ναι εμφανέστατα μικρότερο και προερχόμενο από συνθετικό δέρμα κι ανάλογα με την έκδοση φιλοξενεί και διαφορετική διακόσμηση. Για την ενδιάμεση σόλα επαναχρησιμοποιήθηκε η συνταγή που περσινού κωδικού ήτοι cushlon σόλα όπου στο έμπροσθεν μέρος της φιλοξενείται ένας αρθρωτός θύλακας το επίσης γνώριμό Zoom Air Turbo. Η χάραξη της εξωτερικής σόλας είναι ιδιαίτερη και καλείται computational traction κι είναι βασισμένη στη συλλογή δεδομένων ανάλυσης του πέλματος του αθλητή μια προσφιλής τακτική της Nike. Το Nike Kyrie 7 είναι αφιερωμένο στη μνήμη του "Black Mamba"γι' αυτό κσι στο χείλος της φτέρνας έχει χαραχτεί η φράση "His legacy is going to live on forever" η οποία ειπώθηκε από τον Irving μετά τον απροσδόκητο χαμό του Kobe.
To Nike Kyrie 7 αναμένεται κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου σε πέντε πολύ σπέσιαλ χρωματισμούς. Στο κοκκινωπό "Icons of Sport," στο μπλε "Sisterhood", στο φάνκι "Expressions," στο καφετί "Soundwave," και στο πρασινωπό "Special FX" ενώ στις 23 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει το τρόπον τινά μαύροo "BK Black". Η τιμή τα παπουτσιού θα κυμαίνεται από τα 130 έως τα 140 δολάρια!