29 Ιουνίου 2021

Now that's a real Freak!! (official photos)

Πριν λίγες ώρες η Nike πραγματοποίησε τα επίσημα διαδικτυακά αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου Nike Zoom Freak 3! Για τους τακτικούς αναγνώστες του blog μου θα έχετε ήδη ενημερωθεί σχετικά με κάποια από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του. Και για να ευλογήσω τα γένια μου, τελικά έπεσα μέσα στη πρόβλεψή μου ότι στο έμπροσθεν μέρος του παπουτσιού θα έχουμε δύο Zoom Air pods!
Το Nike Zoom Freak 3 και ιδίως στο πορτοκαλί χρώμα πράγματι θυμίζει έντονα το Zoom KD 7. Ένα ανάλαφρου τύπου screen-mesh κυριαρχεί στο κέλυφος του παπουτσιού έχοντας fuse επιστρώσεις για «συμπαράσταση» ενώ ενισχυμένο εμφανίζεται το κολάρο του παπουτσιού όπου και φιλοξενούνται τα ανάποδα swoosh. Σημείο αναφοράς του Freak 3 δεν είναι άλλο από το εγκάρσιο και φαρδύ στραπ που δεσπόζει ακριβώς στο κέντρο της σιλουέτας. Η ενδιάμεση σόλα θα είναι από phylon υλικό και η επιθετική της σχεδίαση φαίνεται να είναι βασισμένη στο Zoom Freak 2. Εκεί που έχουμε σαφέσταση αναβάθμιση είναι στο φαρδύ έμπροσθεν μέρος που φιλοξενούνται δύο ανεξάρτητα Zoom Air pods όμοια με εκείνα που βρίσκουμε στο Nike BB NXT αλλά και στο πολύ πρόσφατο Nike LeBron XVII. H εξωτερική σόλα είναι όπως και πέρυσι χωρισμένη στα δύο και φέρει δύο ολοκαίνουργιες χαράξεις κάτι που επιβάλλεται από το tooling της midsole. 
Και οι δύο χρωματισμοί έχουν προγραμματισθεί να κυκλοφορήσουν την 1η Ιουλίου στα 120 δολάρια! Άντε να τα φορέσει και στους Τελικούς του NBA και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο!