5 Νοεμβρίου 2023

Determined to Dominate? (unofficial photos)

Ο rookie των Portland Trailblazers δε θέλγει με τις επιδόσεις του στις πρώτες του εμφανίσεις στο NBA όμως φιλοδοξεί να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Η Puma επέλεξε να εντάξει από νωρίς στο δυναμικό της τον Scoot Henderson δίνοντάς του μάλιστα τη δική του signature συλλογή, τη δεύτερη αντρική και τρίτη συνολικά αν συνυπολογίσουμε και τη συλλογή Stewie. Ήδη από τουw αγώνες προετοιμασίας ο παίχτης αγωνίζεται φορώντας τα Puma Scoot Zero για τα οποία σας είχα δώσει μια μικρή γεύση προ μηνών.
Το Puma Scoot Zero 1 είναι μια χαμηλού προφίλ κατασκευή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του να μη πολυδιαφέρουν από εκείνα του Stewie 2. Για το πλαίσιο χρησιμοποιείται κυρίως mesh με fuse υποστήριξη σε κατά τόπους σημεία του μαζί με έναν τρόπο τινά λασπωτήρα από ποιοτικότατο συνθετικό δέρμα που καλύπτει με έντεχνο τρόπο το toe cap του κι εκτείνεται μέχρι το μέσο και στις δύο πλευρές. Η ενδιάμεση σόλα του SZ1 έχει σεταριστεί με τρόπο παρόμοιο με των Puma MB.01 και MB.02 δηλαδή έχουμε EVA foam με ένα μικρό pack από Nitro στο έμπροσθεν μέρος (πιθανόν και στη φτέρνα). Σε ότι αφορά την εξωτερική σόλα έχουμε μια μονοκόμματη στρώση που έχει χαραχτεί από πάνω έως κάτω με herringbone το οποίο περίπου στο ύψος του μεταταρσίου διακόπτεται "βιαίως" από ανισομεγέθεις ομάδες εξάγωνων. Μ' αυτό το τρόπο έχει όμορφα σχηματιστεί το αγριεμένο στόμα ενός Puma! Το παπούτσι φέρει σε κάθε του γλώσσα το επίσημο λογότυπο του Scoot που προσωπικά δείχνει σα προχειροδουλειά και δε θα μου κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή αντικατασταθεί. Σημείο αναφοράς του σχεδίου του φλεγόμενο Formstrip στην εξωτερική πλευρά και φυσικά ο λασπωτήρας που σας προανέφερα.
Το Puma Scoot Zero 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τις αρχές του 24 με τη τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 120 και 140 δολαρίων.