21 Νοεμβρίου 2023

UA is Flotroing everything! (official photos)

Η Under Armour κατά πως δείχνουν τα πράγματα δε σκέφτεται να επενδύσει στη signature συλλογή του Joel Embiid και προσπαθεί να Flotro-ποιήσει ότι κι αν έχει φορέσει έως τώρα ο Stephen Curry με το logo της UA. Επόμενο "θύμα" αυτού του εγχειρήματος που τείνει να κουράσει είναι το iconic Anatomix Spawn που κυκλοφόρησε πριν καμία 10ετία έχοντας μάλιστα και συνέχεια (Spawn 2) με ελάχιστες διαφοροποιήσεις. Το νέο υβρίδιο της UA φοριέται ήδη από τον Στεφανάκο και μάλιστα δείχνει να το προτιμά έναντι των άλλων Flotros.
Το Under Armour Spawn Flotro είναι αυτό που θα περιμένατε να δείτε σε περίπτωση που ακούγατε μόνο τον τίτλο του παπουτσιού. Έχουμε λοιπόν το πλαίσιο του πρώτου Anatomix Spawn ελαφρώς αλλαγμένο όσον αφορά τα διάτρητα σημεία του κελύφους ενώ εντελώς διαφορετική είναι και η γλώσσα του όπου στη κορυφή έχει τοποθετηθεί άλλωστε το επίσημο λογότυπο του Steph. Το πλαίσιο συνίσται κυρίως από συνθετικά υλικά, fuse και μπόλικο μα μπόλικο mesh! Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο μέρος του μοντέλου είναι η midsole+outsole της Flow τεχνολογίας προσαρμοσμένης έτσι ώστε να μιμείται τον αυθεντικό κωδικό. Το τελευταίο αφορά το μοτίβο του πατώματος της σόλας αφού έχει ας πούμε τα μικρά κανάλια που έφερε το Spawn 1. 
Το Under Armour Spawn Flotro διατίθεται σκόρπια σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές με την αρχική τιμή να φτάνει τα 160 €! Ναι καλά διαβάσατε η UA που χάνει διαρκώς μερίδιο στη κατηγορία τιμολόγησε ένα ακόμη αναπαλαιομένο μοντέλο της πάνω από τα 120! Thumbs up!