18 Μαΐου 2022

Taking Blaze of Glory to the court!! (official photos)

Μπορεί το signature παπούτσι του LaMelo Ball να είναι το πλέον περιζήτητο μπασκετικό όχι μόνο της Puma αλλά και μεταξύ όλων των μπασκετικών που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως η Puma πρόκειται να εγκαταλείψει τη συνταγή των team models της με τα οποία πορεύθηκε άλλωστε τόσο καιρό. Ίσως κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να δούμε και δεύτερη signature συλλογή από την Puma, προς το παρόν όμως τα team models της θα διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων της. 
Το νέο της μπασκετικό καλείται Puma TRC Braze Court και επί της ουσίας αποτελεί την μπασκετική έκδοση του περίφημου Blaze of Glory που κυκλοφόρησε το 2006. Πρόκειται για μια ημίψηλη κατασκευή που για το πλαίσιό του χρησιμοποιείται το mesh σαν βασικό συστατικό δόμησης και πάνω σ' αυτό έχουν προστεθεί nubuck περιφερειακά του toe-cap, fuse επιστρώσεις για την σχηματοποίηση των Formstrip σημάτων αλλά και TPU υποστυλώματα κυρίως στην εξωτερική πλευρά. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από το ProFoam αντικραδασμικό-απορροφητικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε άλλωστε για τα Sky Modern και Clyde Hardwood. Εντυπωσιακή χάραξη για την εξωτερική σόλα με τα τρία μεγάλα διάκενα κατά μήκος της κι αποτελούν μέρος του συστήματος Trinomic ενός τρίπτυχου που συνδυάζει απορροφητικότητα-ελαστικότητα-σταθερότητα, μια τεχνική που εξόπλιζε κάποια εποχή όλα της τα performing υποδήματα η Puma.
To Puma TRC Blaze Court διατίθεται ήδη στην αμερικάνικη αγορά στη τιμή των 95 δολαρίων οπότε λίαν συντόμως θα τα δούμε και κατά Ευρώπη μεριά και σε παραπλήσια τιμή.