11 Μαΐου 2022

Watch out for the Puma MB.02!! (unofficial photos)

Αν υπάρχει εχθρός του εξαιρετικού είναι το εξαιρετικότερο! Αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου ρθε αστραπιαία στο μυαλό με το που αντίκρυσα τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του Puma MB.02! Ναι το best seller της φετινής σεζόν, με την καλύτερη εκκίνηση signature συλλογής ακόμη και από αυτή του Γιάνναρου, ετοιμάζεται να καλωσορίσει τον δεύτερο μοντέλο της. Τη πλήρη ανάλυσή μου αναφορικά με το Puma MB.01 θα δημοσιευτεί πολύ μα πολύ σύντομα.
Αυτές είναι οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του Puma MB.02 και τα λόγια είναι περιττά! Επί της ουσίας φαίνεται να έχουν διατηρηθεί τα υλικά κι oi τεχνολογίες που υπάρχουν στο MB.01 αλλά σε διαφορετικές αναλογίες. Ο σχεδιασμός του πλαισίου είναι εντυπωσιακότατος για να μη πω φλογερός ενώ ριζική ανανέωση έχουμε στη χάραξης της εξωτερικής σόλας όπου προτιμήθηκε ένα επιθετικότερο herringbone traction.
Ως γνωστόν είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα τα δούμε σε κυκλοφορία όπως και την αρχική τιμή διάθεσής τους. Για το τελευταίο πιθανολογώ πως θα κυμαίνεται στα επίπεδα του πρώτου MB άντε 10 με 15 ευρώ παραπάνω λόγω των πρόσφατων οικονομικών συγκυριών.