1 Ιανουαρίου 2021

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2021!! (part 1)

Χρόνια Πολλά κι ένα ευτυχισμένο 2021 που έχουμε τόση πολύ ανάγκη ιδίως μετά το γρουσούζικο και ψυχοφθόρο 2020!! Εύχομαι υγεία, πολλά χαμόγελα κι ότι ποθεί ο καθένας σας! Το 2021 που λαχταρούσαμε όλο αυτό τον καιρό ήρθε επιτέλους και μαζί με αυτό κατέφθασε κι αγαπημένη μου συνήθεια σε τούτο δω το blog. Η πρώτη ανάρτηση κάθε νέας χρονιάς είθισται να είναι μια λίστα αγορών με τα δέκα σημαντικότερα μπασκετικά που αναμένεται να κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του σωτήριου έτους 2021.
Στο πρώτο Top-10 για το 2021 συμπεριλαμβάνονται μοντέλα από τέσσερις φίρμες. Με εξαίρεση δύο κωδικούς που είναι επανακυκλοφορίες από τις συνήθεις ύποπτες σ' αυτά τα "κουσούρια" εταιρείες, οι υπόλοιποι κωδικοί είναι ολοκαίνουργιοι. Σχεδόν και για τα οκτώ ολόφρεσκα μοντέλα έχει γίνει αναφορά είτε μέσω δημοσιεύσεων από το blog είτε μέσω σύντομων αναφορών απ' τη σελίδα στο Facebook. Όπως συμβαίνει πάντα έτσι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες ή έστω ανεπίσημες φωτογραφίες για τρεις κωδικούς που τυγχάνει να ανήκουν και σε δημοφιλείς signature NBAers. Λογικά μετά το πέρας και του Φλεβάρη θα πρέπει να αναμένουμε και τις πρώτες εικόνες τους
Να σημειωθεί εδώ πως η παρούσα wιshlist μου περιλαμβάνει αυστηρά προσωπικές επιλογές κι έχει καταρτιστεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινωθέντες ημερομηνίες κυκλοφορίας των εν λόγω κωδικών αλλά κι από εικασίες σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία τους. Happy new sneaker-year 2021!!

Adidas Harden Vol. 5 (link)

Adidas Trae Young 1

Air Jordan VI "Carmine" (link)

Air Jordan Why Not Zer0.4 (link)

Air Jordan Z Code

New Balance TWO WXY (link)

Nike Air Max LeBron VIII "South Beach" (link)

Nike Cosmic Unity (link)

Nike PG 5 (link)

Nike Zoom Freak 3