13 Ιανουαρίου 2021

Make your own Wa9! (official photos)

Ο θρυλικότερος παίχτης στην ιστορία των Miami Heat μπορεί να έχει κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια εδώ κι ενάμισι χρόνο τούτο όμως δε σημαίνει πως έπαυσε να λειτουργεί η signature συλλογή παπουτσιών του. Ο ένατος κωδικός της επίσημης σειράς του Dwyane "Flash" Wade είναι από χθες γεγονός κι πρόκειται χωρίς καμία αμφιβολία για το εντυπωσιακότερο μπασκετικό που έχουν αντικρίσει ποτέ εκ μέρους του κινεζικού κολοσσού αθλητικών ειδών. Το φουτουριστικό Wade αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο αγωνιστικό του ντεμπούτο στα πόδια του DiAngelo Russell στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Το Li-Ning Way of Wade 9 είναι μια υπερπολυτελής κατασκευή η οποία περιέχει γονίδια απ΄ το κορυφαίο running της κινεζικής φίρμας. Το άνωθεν μέρος του WoW 9 περιέχει στην κυριολεξία την Άρτα και τα Γιάννενα αφού πέρα του bootie υποστρώματος διαθέτει έναν αυτόνομο μηχανισμό δεσίματος που καλείται BOA ενώ φέρει κι έναν λεπτεπίλεπτο screen-mesh μανδύα με φερμουάρ κατά μήκος του κουτουπιέ. Ο μηχανισμός BOA θα υφίσταται μόνο στην ακριβότερη βερσιόν καθώς όπως φαίνεται κι απ' τις φωτογραφίες θα υπάρξει και μια οικονομικά προσιτότερη έκδοση με κανονικά κορδόνια συν το screen-mesh κουκούλι αρκετά όμως κοντύτερο. Κοινός παρανομαστής για τις δύο εκδόσεις θα ναι το αντικραδασμικό σύστημα που είναι περίπου c(l)opy-paste η ελλειπτική σόλα του Li-Ning Shadow με το διάκενο στη μέση χωρίς να ναι ακόμη γνωστό αν θα περιέχει-συνδυάζει και τα δύο foam (Jiang-Boom) που διέθετε το διαστημικό running της εταιρείας. Σα σχέδιο θεωρώ πως δεν έχω να προσθέσω τίποτα καθώς το παπούμενο είναι από μόνο του πανέμορφο αν και σε κάποια σημεία του θυμίζει κάτι από Air Jordan 34.
Δεν γνωρίζω αν θα μας αξιώσει ο Θεός να δούμε ποτέ στην ελληνική αγορά το ομολογουμένως εντυπωσιακότατο Li-Ning Way of Wade 9 όπως πραγματικά θα ήθελα να το δω από κοντά έστω και στη φθηνότερη έκδοσή του. Εσείς?