25 Ιανουαρίου 2021

N3XT in a row!! (unofficial photos)

Πριν λίγο καιρό ο ιπτάμενος Zach LaVine των αναγεννημένων Chicago Bulls εθεάθη να δοκιμάζει πριν το ξεκίνημα ενός αγώνα, το τρίτο κωδικό της δημοφιλούς μη-signature και άνευ κορδονιών συλλογής της φίρμας. Μόλις ψες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες ανεπίσημες αλλά κατατοπιστικότατες και λεπτομερείς φωτογραφίες του Adidas N3XT L3V3L 2021. Χωρίς υπερβολή οι φίλοι μας οι Γερμανοί μάλλον ξέμειναν από ιδέες για τον τρίτο κωδικό της μοναδικής laceless συλλογής στην αγορά.
Για το Adidas N3XT L3V3L 2021 φαίνεται πως αφομοιώθηκαν πολλά απ' τα υλικά και τις τεχνολογίες του Harden Vol. 5 για το οποίο τα μέχρι στιγμής σχόλια δεν είναι και τα θετικότερα. Η τεχνολογία Futurenatural είναι εμφανής στο νέο κωδικό με το textile πλαίσιο να έχει και ημιδιάφανη μορφή αν κρίνω απ' τις έως τώρα φωτογραφίες του. Από κει και πέρα το υπόλοιπο tooling του παπουτσιού είναι ακριβώς ίδιο με το αντίστοιχο tooling του πέμπτου Harden. Μάλλον τους έμεινε πολύ απόθεμα! Πέρα απ' τη στυγνή αλήθεια, έχουμε λοιπόν μια αποσπώμενη ενδιάμεση σόλα με LightStrike σκαρί και Boost υπόστρωμα ενώ για την εξωτερική σόλα διακρίνουμε το μπακλαβωτό μοτίβο χάραξης του νεοκυκλοφορηθέντος Harden. Σχεδιαστικά τώρα πέρα απ' το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε απλά με μια ψηλότερη και laceless εκδοχή του Vol. 5 τα μοναδικά στοιχεία που το συνδέουν με τους προγόνους του είναι το ελαστικό bootie υπόστρωμα και το heel tabs. Ίσως βέβαια να μην αναδεικνύουν επαρκώς το μοντέλο οι δύο χρωματισμοί που βλέπουμε οπότε διατηρώ τις λιγοστές επιφυλάξεις μου.
Το Adidas N3XT L3V3L 2021 αναμένεται να διατεθεί πολύ σύντομα στην αγορά αλλά να πω τη πικρή μου αλήθεια, δε το πολυβλέπω να "τραβάει" όπως οι προηγηθέντες κωδικοί του.