14 Ιανουαρίου 2021

Όγδοος χρόνος GreekSneakCollector!!!!!!!!

The e!ght ball! Το ιστολόγιο του GreekSneakCollector κλείνει σήμερα τον όγδοο χρόνο ζωής του κι οδεύει ολοταχώς για την ένατη σεζόν του. Παρά το γεγονός πως το 2020 υπήρξε μια αλλοπρόσαλλη και υπέρ του δέοντος δύσκολη χρονιά για όλους μας ανεξαιρέτως, εντούτοις κατεβλήθη από μέρους μου κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πληροφορηθείτε έγκαιρα, έγκυρα και αξιόπιστα τα σημαντικότερα snakerικά νέα. 
Στη καθιερωμένη ετήσια έκθεση πεπραγμένων του blog περιλαμβάνονται τόσο ενθαρρυντικά όσο κι αποθαρρυντικά στοιχεία. Ο αριθμός των δημοσιευμένων άρθρων κυμάνθηκε σχεδόν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ξεπερνώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις 100 αναρτήσεις ένα back-2-back που δεν έχει ξανασυμβεί. Η ανάρτηση που προβλήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη αφορούσε όπως ήταν φυσιολογικό κι αναμενόμενο τον ερχομό του Nike Zoom Freak 2 (το εν λόγω άρθρο εδώ) ενώ απ΄ τη κατηγορία Συλλογή η παρουσίαση του Puma Clyde Hardwood ήταν αυτή που συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό προβολών. Λίγο πριν εκπνεύσει το 2020 εγκαινίασα μια ακόμη θεματική ενότητα στο ιστολόγιο που ονομάζεται Quiz και μπορείτε να τεστάρετε ανά πάσα στιγμή τις sneakerικές σας γνώσεις. Ανάλογη ανταπόκριση με πέρυσι έτυχε κι η σελίδα στο Facebook όπου περί τα μέσα Ιουνίου ξεπέρασε τα 3.000 Likes και Followers ενώ πλέον κοντοζυγώνει η στιγμή που θα φτάσουμε και θα ξεπεράσουμε τους 4.000 fans. Η σελίδα στο FB αποτελεί το βασικότερο μέσο της μεταξύ μας επικοινωνίας και χαίρομαι όταν αυτό επιτυγχάνεται (και) μέσα από τις θεματικές στήλες που φιλοξενώ και αναφέρομαι στις στήλες "Sneaker History""Say My Name""Α Look Back" αλλά και τη νεοσύλλεκτη της παρέας "Sneaker Art" η οποία συνδυάζει τη ζωγραφική με το ΝΒΑ και μπασκετικά sneakers. Όπως έχω δηλώσει επαλειμμένα, αχίλλειος πτέρνα μου είναι και παραμένει η τακτικότερη λειτουργία του καναλιού στο Youtube το οποίο η αλήθεια είναι πως έχω οικτρά παραμελήσει κάτι που μαρτυρά άλλωστε και η βιντεοθήκη του όπου δε προστέθηκε ούτε ένα καινούργιο κλιπάκι. Απεναντίας μετά από σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας της σελίδας στο Instagram και μετά από αρκετά φροντιστήρια εκμάθησής του οι followers ξεπέρασαν τους 120, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός με δεδομένο τον χρόνο που αφιερώνω γι' αυτό. Τέλος, στα εξωαγωνιστικά θέματα, ο GreekSneakCollector κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην NBA Fantasy League που διοργάνωσε η σελίδα Shake 'n' Bake και συμμετείχα ως rookie με τη ομάδα της Monstars Squad με την οποία και συνεχίζω να πορεύομαι και τη φετινή σεζόν στην εν λόγω λίγκα.
Απ' τα βάθη της καρδιάς μου ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω σ' όλους εσάς που επισκεφτήκατε το blog είτε για να αναγνώσετε κάποια απ' τις δημοσιεύσεις και να υποβάλλετε τις ενστάσεις σας είτε για να συζητήσουμε απλά για το αγαπημένο μας hobby και να αφήσετε ένα Like. Ελπίζω να απολαύσατε όσο κι εγώ τη φετινή σας βόλτα στον ιστολόγιο του GreekSneakCollector. 
υγ. Η κεντρική φωτογραφία δε γινόταν να μη περιέχει το διασημότερο μπασκετικό "8αρι".
Keep Hooping!!