21 Ιανουαρίου 2021

RS-Dreamer η συνέχεια! (official photos)

Επί του πιεστηρίου! Πριν λίγα λεφτά ήλθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της συνέχειας ενός εκ των bestsellers της περασμένης σεζόν. Το Puma RS-Dreamer 2 είναι πλέον πανέτοιμο να αναλάβει τα ηνία της νεοσύστατης signature σειράς του ράπερ J. Cole. Ήταν αδύνατο να μη υπάρξει και δεύτερο RS-Dreamer ιδίως μετά τις θετικές κριτικές που έλαβε το πρωτότοκο μοντέλο της συλλογής τόσο για την εμφάνισή του όσο και για το γενικότερο performing του. 
Τελικά φαίνεται πως και η Puma ασπάζεται (από νωρίς) το δόγμα "if ain't broke don't fix it"! Το Puma RS-Dreamer 2 όπως βλέπετε και σεις έχει διατηρήσει σε τρομακτικά μεγάλο βαθμό την φυσιογνωμία του προγόνου του καθώς έχει διατηρήσει απαράλλαχτη τη midsole και outsole του. Το RS-Dreamer 2 είναι σαφέστατα ψηλότερο και με αρκετά κοινά σημεία ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αξιοποιεί και τα ίδια υλικά κατασκευής όσον αφορά το πλαίσιο. Σχεδιαστικά αυτό που βλέπουμε - δυστυχώς - χωρίς καμία δόση υπερβολής είναι μια ψηλότερη βερσιόν του RS-Dreamer.
Το Puma RS-Dreamer 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τις 28 Ιανουαρίου και η τιμή του αναμένεται να είναι ελαφρώς τσιμπημένη σε σχέση με το Dreamer προηγήθηκε.