13 Δεκεμβρίου 2020

New team, new signature for Russ!! (unofficial photos)

Ο Russell Westbrook για τη 13η σεζόν του στο NBA και το νέο του ξεκίνημα στην ανατολική περιφέρεια πια όπου και θα φορά νέο αριθμό στη φανέλα του θα χει για παρέα τα ολοκαίνουργια μπασκετικά του, τα Air Jordan Why Not Zer0.4. Ο πρωτευουσιάνος Russ αναμένεται να αγωνιστεί φέτος φορώντας τον τέταρτο κωδικό της ορίτζιναλ συλλογής του το οποίο εκ πρώτης όψεως δε παρουσιάζει τρελές διαφορές σε σχέση με τον σημερινό WNZ3.
Το Air Jordan Why Not Zer0.4 φαίνεται να χει ξεφορτωθεί τα περιττά μπιχλιμπίδια όπως στραπ και έξτρα κορδόνια παρ΄ όλα αυτά παραμένει φορτωμένο και φασαριόζικο. Για το κέλυφός του χρησιμοποιήθηκε κυρίως textile mesh πάνω στο οποίο έχουν προσαρτηθεί μέσω ραφών επιπλέον στρώσεις συνθετικού δέρματος. Εντοπίζουμε κάποιες υφασμάτινες ζώνες εκ των οποίων μερικές έχουν λειτουργικό ρόλο όπως αυτές που βρίσκονται χαμηλά στα κορδόνια κι άλλες ψηλότερα που διακοσμούν την εσωτερική πλευρά. Για την ενδιάμεση σόλα του θα αξιοποιηθεί μάλλον το σετ υλικών που είδαμε στο Nike PG 3 δηλαδή phylon foam με ένα bottom loaded Zoom Air θύλακα στο έμπροσθεν μέρος της διχοτομημένης σόλας. Νέα χάραξη διακρίνουμε και στις δύο επιφάνειες της χωρισμένης από ένα μεγάλο torsion plate εξωτερικής σόλας και μάλιστα όπως ανέφερα σε προ ημερών ανάρτησή μου η ακιδωτή της μορφή θυμίζει κάτι από Kobe A.D. NXT 360. Σα σχέδιο το Air Jordan Why Not Zer0.4 θα έλεγα πως είμαστε στο ίδιο έργο θεατές τα τελευταία δύο-τρία χρόνια όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη signature συλλογή του Kyrie Irving.
Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την αρχική τιμή διάθεσης του Air Jordan Why Not Zer0.4 καθώς και για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει να διατίθεται.