29 Δεκεμβρίου 2020

Which way do you go?? (official photos)

Η New Balance μετά την επάνοδό της στη κατηγορία των μπασκετικών παπουτσιών μέσω του OMN1S αρχίζει σιγά-σιγά να δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο. Μετά και το πρώτο signature για τον Kawhi Leonard είπε να αυξήσει τη γκάμα επιλογών με την επικείμενη κυκλοφορία ενός ακόμη κωδικού του TWO WXY για τον οποίο και σας είχα προϊδεάσει. Πριν μερικές ώρες η φήμη επιβεβαιώθηκε διαμέσου επίσημου ανακοινωθέντος της εταιρείας.
Το New Balance TWO WXY είναι μια ακόμη ημίψηλη κατασκευή που διαθέτει σχεδόν όλα τεχνολογικά καλούδια που περιέχουν οι δύο πιο πρόσφατοι κωδικοί της NB. Για το κέλυφός του αξιοποιείται ένα ελαστικό knit που η εταιρεία καλεί Kinatic Stitch κι έχει "πλεχτεί" σύμφωνα με τα δεδομένα που συνέλεξαν μέσα από ώρες έρευνας ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος της κίνησης του πέλματος όπου αυτό τη χρειάζεται περισσότερο. Πέραν αυτού του πλεχτού εντοπίζουμε ένα τριγωνικό κομμάτι δέρματος που χει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος ω σαν εξωτερικό heelo counter ενώ ακριβώς στην αντίπερα όχθη διακρίνουμε μια στρώση από fuse. H ενδιάμεση σόλα του είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από FuelCell με υπερυψωμένα σημεία ώστε να επιτυγχάνεται περιορισμός των ανεπιθύμητων μετατοπίσεων. Τέλος, η εξωτερική του σόλα για την απαραίτητη πρόσφυση εκμεταλλεύεται το μοτίβο χάραξης του Kawhi 1 που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το coral map των Adidas Crazy Explosive 2016 και Explosive 2017. Για την εξωτερική του εμφάνιση δεν έχω να δηλώσω πολλά καθώς οι μέχρι τώρα χρωματικές εκδόσεις που το έχουμε δει μιλούν από μόνες τους.
Το New Balance TWO WXY κοσμεί ήδη τα πόδια των συμβασιούχων της φίρμας και με μοναδική εξαίρεση τον "Klaw" το έχουμε αντικρύσει στα πόδια των Dejounte Murray, Marius Bazley αλλά και του νέοπα Jamal Murray. Το TWO WXY αναμένεται αρχές του 2021 αν κι η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας όπως κι η τιμή πώλησής του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.