18 Δεκεμβρίου 2020

H New Balance μεγαλώνει τη μπασκετική της οικογένεια! (unofficial photos)

Προ ημερών στο ιστολόγιο είχα δημοσιεύσει φωτογραφίες ενός ακυκλοφόρητου μπασκετικού της New Balance το οποίο φορούσε ο Kawhi Leonard και φούντωσαν οι φήμες σχετικά με τον επικείμενο ερχομό του δεύτερου κωδικού της signature συλλογής του Klaw.  Το εικονιζόμενο μοντέλο που βλέπετε δε εντοπίστηκε στα πόδια του Kawhi αλλά σε αυτά ενός άλλου συμβασιούχου της NB, του Dejounte Murray των San Antonio Spurrs.
Με μια πρόχειρη ματιά διαπιστώνουμε πως αυτό το κατάλευκο και ημίψηλο μπασκετικό της New Balance διαθέτει τo χαρακτηριστικό cornow μοτίβο που περιέχει το Kawhi 1 αλλά σε μεγαλύτερη ποσότητα και απελευθερωμένο από πρόσθετα υλικά. Ανάλογο υλικό φαίνεται να αξιοποιείται και στο toe cap το οποίο περιμετρικά φέρει μια fuse επίστρωση. Ποσότητα δέρματος (?) αχνοφαίνεται να υπάρχει στη περιοχή του heel counter αλλά και πάλι αυτό δεν είναι 100% βέβαιο.
Αν πρόκειται εν τέλει για το Kawhi 2, για κάποιο sample ή για κάποιο νεότερο κι άσημο μπασκετικό της New Balance δε το γνωρίζουμε. Στο προσεχές διάστημα ο GreekSneakCollector θα επανέλθει (ευελπιστώ) με περισσότερες πληροφορίες σχετικά μ' αυτό το μυστηριώδες μοντέλο.