10 Φεβρουαρίου 2023

Puma brings luxury to the Courts!! (official photos)

Ο Παριζιάνικος οίκος μόδας Balmain κι η Puma συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά και δημιούργησαν ένα υπερπολυτελές κι άκρως performing μπασκετικό το οποίο φημολογείται ότι θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό. O μπασκετμπολίστες Kyle Kuzma και Skylar Diggins-Smith είναι οι πρώτοι τυχεροί κι αυτοί που ανέλαβαν να προωθήσουν το νέο μοντέλο της Puma που κλέβει τις εντυπώσεις απ' το πρώτο κιόλας λεπτό!
Το Puma x Balmain Court όπως επισήμως καλείται είναι ένα ημίψηλο μπασκετικό με ποιοτικά αλλά και σύγχρονα υλικά κατασκευής. Βλέπουμε ένα bootie υπόστρωμα που καλύπτεται σχεδόν όλο από στιλπνό και υψηλής ποιότητας δέρμα με τις ραφές να είναι ακριβείας συν ένα εγκάρσιο και πολύ φαρδύ στραπ. Η ενδιάμεση σόλα του είναι αρκετά mm πάχους και προέρχεται από ProFoam υλικό, μια επιλογή που ίσως δε ταιριάζει τη πολυτέλεια που εκπέμπει το μοντέλο. Όσον αφορά την εξωτερική σόλα, αν το performing της είναι εξίσου εντυπωσιακό όσο και το μοτίβο χάραξής της τότε πέτυχαν διάνα στην Puma! Σα σχέδιο το Balmain Court είναι πανέμορφο και τη παράσταση κλέβει το συνεχόμενο Formstrip που βυθίζεται και απ' τις δύο μεριές στο πάτωμα της midsole. Το παπούτσι είναι ότι πιο lifestyle performing έχουμε δει από τη Puma από εποχής Sky Modern!
Το Puma x Balmain Court είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου σε μια τιμή που παραμένει άγνωστη όμως ποντάρω ότι θα ναι τσουχτερή!