18 Νοεμβρίου 2021

Linsanity has a sequel! (official photos)

O ταλαντούχος Ταϊβανέζος γκαρντ τα τελευταία δυόμιση χρόνια βρίσκεται μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών με απώτερο σκοπό να επανέλθει με αξιώσεις στον μαγικό κόσμο του NBA. Οι ένδοξες μέρες του "Linsanity" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όμως ο πρωταθλητής με τους Toronto Raptors παραμένει ένας απ' τους δημοφιλέστερους μπασκετμπολίστες στη κινεζική αγορά γι' αυτό από πέρυσι διαθέτει τη δική του signature συλλογή η οποία προ μηνός περίπου ζευγάρωσε τους κωδικούς της.
Ο λόγος για το Xtep JLin 2 που στη προσπάθειά του να διαφέρει από τον πρώτο κωδικό κατόρθωσε να μοιάζει πολύ με το Under Armour Embiid One. Τυχαίο? Με βάση την επίσημη περιγραφή απ' τον ιστότοπο της Xtep, το κέλυφος του παπουτσιού είναι από TPU mesh και σε κατά τόπους σημεία είναι διάφανο. Η ενδιάμεση σόλα του JLin 2 αξιοποιείται ένα σύνθετο σύστημα που καλούν X-TepBoom και συνίσταται από ένα λεπτό EVA σκαρί που περιέχει μικροκάψουλες σα τις Boost τις οποίες ονοματίζουν Flick, ένα torsion plate από ανθρακόνημα συν δύο ελαστικές TPU μπαριέρες σε φτέρνα (heel counter) και στην εξωτερική πλευρά. Όλα αυτά ακουμπούν πάνω σε μια ενιαία εξωτερική σόλα και για την απαραίτητη πρόσφυσή της φέρει χαραγμένο εκατοντάδες φορές το αρχικό γράμμα της εταιρείας. Το λογότυπο του παίχτη εντοπίζεται στη κορυφή κάθε γλώσσας και στο εξωτερικό πλαϊνό ώστε να διακρίνεται από μακριά. Άνετα πάντως θα μπορούσε κάποιος να το μπερδέψει για μπασκετικό της Under Armour!
Το Xtep JLin 2 κυκλοφορεί μόλις σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς με την τιμή του να ξεκινάει από τα 140 δολάρια! Ναι ναι καλά διαβάσατε κι αν είστε τυχεροί μπορείτε να το προμηθευτείτε και με 120 δολάρια! Αμ πως!