11 Φεβρουαρίου 2020

Πόσιμπολ Nike KD 13?? (unofficial photos)

Όπως πάντα τον χορό αποκαλύψεων των νέων signature μοντέλων για την ερχόμενη σεζόν τον σύρει η προσωπική σειρά παπουτσιών του Kevin Durant. Πριν από λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει μια ανεπίσημη φωτογραφία του 13ου Nike KD κι απ' ότι φαίνεται εκείνο το σχέδιο δεν αποκλίνει πολύ από το μοντέλο που βλέπουμε στις νεότερες φωτογραφίες του επερχόμενου πατουμένου του τέως "Πολεμιστή". Το Nike KD 13 μάλλον βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο παραγωγής του εξού κι οι νέες ξεκάθαρες φωτογραφίες του. Παρ' όλα αυτά ασ κρατήσουμε μια "πισινή" σχετικά με την τελική εικόνα του προϊόντος.
Το Nike KD 13 μοιάζει έντονα στο προηγηθέν κωδικό της σειράς και σε μια πρώτη πρόχειρη ματιά θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για μια "μπαμπάτσικη" και στιβαρότερη κατασκευή. Το κέλυφός του είναι κατά πως φαίνεται από textile mesh με γενναιόδωρη εσωτερική επένδυση κι εμφανισιακά μιμείται το περσινό Qual-Axial Flywire υφαντό. Στους πρόποδες του πλαισίου έχει ραφτεί μαι φαρδιά λωρίδα από κάτι σα nubuck ενώ ένα heel clip παρόμοιο με εκείνο του KD Trey 5 IV βρίσκεται εγκατεστημένο στο πίσω μέρος για προφανείς λόγους (lockdown). Η ενδιάμεση σόλα του υποθέτω πως δε θα χει υποστεί τρομερές μεταβολές ως προς το υλικό δόμησής της αλλά κι ως προς το περιεχόμενό της δηλαδή το καινοτόμο Zoom Air strobel-board συν κάποιο ή μήπως κάποιους Zoom θύλακες. Το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας του είναι εμφανώς ανανεωμένο έχοντας μάλιστα δανειστεί στοιχεία από τα Nike PG 3 και PG 4. Ως προς την εξωτερική του εμφάνιση θα έλεγα πως δείχνει ως ένα στιβαρότερο και πιο "τετραγωνοποιημένο" KD 12 που θυμίζει και κάμποσο από το Nike Kobe A.D. Mid. Υπάρχει βέβαια
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το Nike KD 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τα μέσα Απριλίου με τη τιμή του να κυμαίνεται στα επίπεδα του φοβερού και τρομερού KD 12.