9 Νοεμβρίου 2018

Testing Air Jordan Jumpman Hustle

Όταν το καλοκαίρι φανερώθηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες θαμπές κι ανεπίσημες φωτογραφίες του Air Jordan Jumpman Hustle δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το συγκεκριμένο πατούμενο ήταν ο δεύτερος κωδικός της signature σειράς του Westbrook. Όταν αποκαλύφθηκε πως το Jumpman Hustle τίμησαν στο καλοκαιρινό καμπ της team USA οι Andre Drummond και Victor Oladipo τότε τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Είναι μια κατασκευή που αναμένεται να προτιμηθεί από αρκετούς "συμβασιούχους" της Jordan Brand οι οποίοι δε διαθέτουν τη δική τους signature σειρά ενώ από οικονομικής πλευράς είναι μια εξαιρετική πρόταση με αρκετά κομφόρ!
Το Air Jordan Jumpman Hustle πρόκειται για ένα καθώς πρέπει 90s μπασκετικό μοντέλο που "καπηλεύεται" ολίγον τι από τη φήμη του Why Not Zer0.1 αλλά με κάποιες ανεπαίσθητες μικροδιορθώσεις. Το άνωθεν μέρος αποτελείται από δύο επίπεδα με το μεν πρώτο επίπεδο να είναι η συνήθης mesh-άτη καλτσοειδές κατασκευή με ενσωματωμένες υφασμάτινες λωρίδες για τη διέλευση των κορδονιών. Ακριβώς από πάνω έχει τοποθετηθεί ένας ελαστικός μανδύας που εκμεταλλεύεται δύο ειδών υλικά, ελαστικό fuse όπως στο μοντέλο του Russ αλλά με φερμουάρ στην εξωτερική μεριά συν λουστρίνι στο ήμισυ της περιμέτρου του. Η ενδιάμεση σόλα που φυσιογνωμικά μοιάζει να είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του Air Jordan Fly Lockdown και του Reebok Answer XII, είναι αρκετά γενναιόδωρη από απόψεως πάχους και προέρχεται από phylon υλικό ενώ ένας παραλληλόγραμμος θύλακας Zoom Air βρίσκεται ολομόναχος στο έμπροσθεν μέρος της. Τέλος, μια ενιαία εξωτερική σόλα που "φοράει" το άκρως παραδοσιακό μοτίβο χάραξης έρχεται να ολοκληρώσει αυτή την άκρως συμπαγέστατη κατασκευή. Σα σχέδιο το Jumpman Hustle θεωρώ πως είναι μια "Τζορντανίσια" και πιο στιλάτη εκδοχή του Adidas The Kobe III που δυστυχώς λόγω της free agency του Black Mamba δε το είδαμε ποτέ να κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά. Ο ασπρόμαυρος χρωματισμός είναι ιδιαίτερα κολακευτικός για το μοντέλο αν και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσουν κι άλλες εκδόσεις που θα φέρουν διάφορες απεικονίσεις πάνω στον μανδύα του όπως ακριβώς συνέβη και με το "Mirror" Why Not Zer0.1!
Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ήδη το Air Jordan Jumpman Hustle και σε τιμή ιδιαιτέρως συζητήσιμη και κολακευτική. Παρακάτω έχω συγκεντρωμένα τα πιο ενημερωμένα performing βιντεάκια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα σε περίπτωση που βρίσκεστε σε φάση επιλογής του νέου σας πατούμενου.