18 Απριλίου 2023

Νεότερες φωτογραφίες του Zoom Freak 5! (unofficial photos-updated)

Σιγά σιγά αρχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νεότερες φωτογραφίες του Zoom Freak 5. Προ ολίγων ωρών διέρρευσαν λεπτομερέστερες φωτογραφίες του πέμπτου Freak αποκαλύπτοντας μάλιστα και άλλα σημεία της σιλουέτας του όπου βέβαια κυριαρχεί το τεράστιο swoosh στην εξωτερική πλευρά.
Το ημίψηλο πλαίσιό του Zoom Freak 5 φαίνεται πως θα προέρχεται από δύο ειδών συνθετικά υλικά. Το μαλακότερο, που μοιάζει με jacquard και στη εικονιζόμενη έκδοση είναι το κόκκινο το οποίο περιβάλει την περίμετρό του, φέρει ανάγλυφα τριαντάφυλλα που λάτρευε ως γνωστόν ο πατέρας του μια αναφορά που είχαμε να δούμε απ' το Zoom Freak 1. Το πράσινο τμήμα είναι από συνθετικό δέρμα (ίσως durabuck) κι αν παρατηρήσετε στα toe cap του ζευγαριού έχει αποτυπωθεί μέσω ραφών καθένα απ' τα ψηφία του αριθμού (34) της φανέλας του! Το λογότυπο του παίχτη κλασικά στη κορυφή της γλώσσας κι αν δε με γελούν τα μάτια μου το εντοπίζουμε πολλάκοις και στο μεγαλεπήβολο swoosh. Ωραία λεπτομέρειες το παλαιομδίτικο αλλά διαχρονικό "Nike Air" σήμα που έχει ραφτεί στη φτέρνα πάνω ακριβώς από το τελείωμα του swoosh καθώς και τα ελληνικά που χρησιμοποιήθηκαν στο σηματάκι που διακοσμεί τις insoles του. Το tooling της ενδιάμεσης σόλας δεν είναι ακόμη γνωστό όμως σήμερα είδαμε την εσωτερική πλευρά του παπουτσιού αλλά και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής τους σόλας που είναι φανταστικό αφού έχουμε herringbone χρησιμοποιώντας το λογότυπο του Γιάνναρου. Δε το κρύβω πως από τις νέες φωτογραφίες το Zoom Freak 5 δείχνει περιποιημένο και συμμαζεμένο παρά τον κάπως αλλοπρόσαλο συνδυασμό των χρωμάτων της έκδοσης που βλέπουμε.
Για τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας του Zoom Freak 5 δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά ευελπιστώ ότι θα τις μάθουμε λίαν συντόμως.