2 Σεπτεμβρίου 2022

Two decades of Nike LeBron!! (official & unofficial photos)

Για τον ερχομό των 20ου Nike LeBron είχα φροντίσει να σας ενημερώσω από νωρίς όπως πάντα. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Nike LeBron XX και ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το ασυνήθιστα κοντό Nike LeBron κάνει μια στροφή 180 μοιρών στη δεύτερη μακροβιότερη signature μπασκετική συλλογή ever, χαράσσοντας έτσι νέα πορεία κάτι που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν!
Με όσους συνομιλώ στο Facebook γνωρίζετε πως θεωρώ το Nike LeBron XX το πλέον Kobeίσιο μοντέλο της επίσημης συλλογής του King James. Σύμφωνα με επίσημες αναφορές το LeBron 20 διαθέτει σχεδόν τα απολύτως απαραίτητα υλικά και τεχνολογικά καλούδια. Για το πλαίσιο του παπουτσιού αξιοποιείται ένα είδος mesh με Flywire υφή χωρίς fuse επιστρώσεις (άκουσον άκουσον) και με δέρμα (πιθανόν συνθετικό) πέριξ των οπών για τα κορδόνια, στη κορυφή της γλώσσας, στο πίσω χείλος του κολάρου και για τα διακοσμητικά swoosh. Η ενδιάμεση σόλα του XX είναι από cushlon foam και σ' αυτό βρίσκονται συνδεδεμένοι ένας Zoom Air θύλακας βυθισμένος στο τακούνι κι ένας Zoom Air Turbo θύλακας μπροστά αλλά top-loaded. Σε προηγούμενη ανάρτησή μου δε γνωρίζαμε την ακριβή μορφή της εξωτερικής του σόλας όμως σήμερα το μυστήριο λύθηκε και διαπιστώνουμε πως ακολουθεί τη data φιλοσοφία του Nike Kyrie 7 συν το Dunkman λογότυπο! Σχεδιαστικά το Nike LeBron XX είναι με βεβαιότητα το πιο ανθρώπινο μοντέλο που χει παρουσιάσει ποτέ η συγκεκριμένη σειρά και γίνεται συμπαθές ίσως επειδή θυμίζει πολύ σε κοψιά το αξεπέραστο Nike Kobe VI
Το Nike LeBron XX κυκλοφορεί ήδη στην αμερικανική αγορά και σε τιμή όχι αυτή που περιμένατε, δηλαδή φθηνότερη! Αν και με λιγότερα υλικά τα 200 δολάρια ορίστηκαν ως αρχική τιμή διάθεσής του όπερ σημαίνει πολύ ακριβότερο σε σχέση με το LeBron 19 και δεν αναφέρομαι στη low-top βερσιόν.