15 Σεπτεμβρίου 2022

The Air Jordan 37 gets its top chopped!! (unofficial photos)

Το 37o Air Jordan δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά να διατίθεται στην αγορά κι ο Jason ο Tatum ήδη προβάρει ή καλύτερα δοκιμάζει τη low-top εκδοχή του παπουτσιού. Αυτή τη κακία "συνήθεια" του Tatum από του χρόνου σίγουρα θα κοπεί αφού θα αποκτήσει τη δική signature συλλογή από την Jordan όπως θα συμβεί και με τον Ja Morant αλλά από την swoosh μεριά!
Το Air Jordan 37 Low όπως ακριβώς συνέβη με τα Air Jordan 36, Jordan 35 και 34, θα χει το ίδιο tooling για αντικραδασμική προστασία και ολόιδιο traction. Εκείνο το σημείο που διακρίνουμε ελαφρώς διαφοροποιημένο είναι το πλαίσιο του παπουτσιού που δε διαθέτει τα "πτερύγια" στο ύψος των αστραγάλων. Το πλαίσιο θα είναι όπως πριν διάτρητο, με το πίσω μέρος να είναι ενισχυμένο με fuse επιστρώσεις αν δε με ξεγελούν τα μάτια μου. Όσον αφορά την εμφάνισή του παπουτσιού δεν έχω να εστιάσω σε κάτι το ουάου αφού ακόμη και το κοντό Air Jordan VII μου είναι πολύ ξένο έως αδιάφορο.
Αυτά προς το παρών για το κοντό Air Jordan 37 που λογικά η κυκλοφορία του θα χει προγραμματιστεί για το νέο έτος μια κι ακόμη δεν έχουμε δει live το ορίτζιναλ 37άρι.