3 Ιουνίου 2022

D Rose has a 2nd Son!! (official photos)

Από την περασμένη χρονιά η Adidas επέλεξε να επαναπροσδιορίσει τη signature σειρά παπουτσιών του Derrrick Rose τερματίζοντας την επίσημη αρίθμησή της στο 11ο D Rose και επανιδρύοντάς της ως Son Of Chi. Μια επιτυχημένη τακτική που πρώτη υιοθέτησε η Nike με τη συλλογή Kobe A.D. να αποτελεί τη φυσική συνέχεια των δώδεκα Nike Kobes. Έτσι λοιπόν ανατέθηκε φέτος στον "Pooh" να φορά το Adidas D Rose Son of Chi το οποίο έχει κοπιάρει στοιχεία από το διπρόσωπο D Rose 4. Κι αν πιστεύετε πως ήρθε το τέλος της σειράς του D Rose τότε εξαπατάσθε!
Το εικονιζόμενο μπασκετικό δεν είναι άλλο από το Adidas D Rose Son of Chi 2, τον διάδοχο δηλαδή του φετινού παπουτσιού. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μερικώς αναθεωρημένη βερσιόν του ορίτζιναλ SoC με λιγότερα υλικά ως προς τη δόμηση του πλαισίου του αλλά με το ίδιο ακριβώς tooling όσον αφορά την ενδιάμεση σόλα και το traction του. Διακρίνουμε ένα μονοκόμματο κέλυφος από mesh με αρκετές ραφές και πολύ περισσότερο fuse στην περίμετρό του. Το χαρακτηριστικό heel counter είναι στην ίδια ακριβώς θέση έχοντας εμφανώς μικρότερο μέγεθος και χωρίς να είναι διάτρητο όπως πριν. Όλο το υπόλοιπο μέρος της κατασκευής είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου Son of Chi.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Adidas Son of Chi 2 δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή όπως και η αρχική τιμή διάθεσής του. Εσάς, πως σας φαίνεται το νέο μπασκετικό του D Rose? Ξαναμαγειρεμένο φαγητό ή κάτι για το οποίο θα ξοδευόσασταν?