27 Ιουνίου 2022

The 20th Nike LeBron!! (unofficial photos)

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προκλήθηκε ένας μίνι χαμός στο διαδίκτυο σχετικά με τα ροζ πατούμενα που βρέθηκε να φορά ο LeBron James σε μια καλοκαιρινή προετοιμασία του για την ερχόμενη περίοδο. Οι περισσότεροι λέγαν ότι πρόκειται για το Nike Ambassador 14 κι άλλοι για το επετειακό Nike LeBron 20 οπότε προκλήθηκε ένα σούσουρο. Σύμφωνα με έγκριτα διεθνή site (βλέπε Complex) επιβεβαιώθηκε πως το ροζουλί κι άκρως χαμηλομένο μπασκετικό που δοκίμασε ο "King" James είναι όντως το Nike LeBron 20!
Σε μια αναπάντεχη αποστροφή απ' τα πανύψηλα LeBron που κυκλοφόρησε η επίσημη signature συλλογή του, το φετινό μοντέλο θα έχει κάτι από την κοψιά των Kobe IV και Kobe V άνευ φανταχτερών και αρθρωτών αεροθαλάμων κάτι εντελώς ξαφνικό σε σχέση με την "περπατημένη" των τελευταίων δέκα χρόνων. Αν κοιτάξετε προσεκτικά στη γλώσσα θα εντοπίσετε μαζί με την υπογραφή του παίχτη και τη λατινική αρίθμηση "XX" που μεταφράζεται στον αριθμό είκοσι. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με τα LeBron όχι μόνο από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών αλλά και σε ότι έχει να κάνει με ημερομηνίες κυκλοφορίας του.
Πως σας φαίνεται αυτή η ξαφνική αλλαγή πλεύσης της signature συλλογής του LeBron? Επιστρέφουμε επιτέλους σε performing μπασκετικά με αμιγώς μπασκετικό κι old-school ύφος ή απλά πρόκειται για μια αναλαμπή?