3 Σεπτεμβρίου 2021

New brand, new Ethics!! (official photos)

Ο Langston Galloway ως μέλος των Pheonix Suns μπορεί να είχε λιγοστό χρόνο συμμετοχής στη πρώτη παρουσία των "Ήλιων" σε Playoffs μετά από 11 χρόνια παρ' όλα αυτά όμως το όνομά του συζητήθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο Galloway την περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν φορώντας μπασκετικά της Q4, ακολούθως Nikes και Jordans, όμως λίγο καιρό πριν το τέλος της τελευταίας σεζόν επέλεξε να χαράξει τη δική του πορεία ιδρύοντας μαζί με τη σύζυγό του τη δικής του φίρμα αθλητικών με την ονομασία Ethics.
Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε κατά τη διάρκεια των περσινών Τελικών να κάνει το "ζέσταμά" του προβάροντας τα δικά του μπασκετικά. Το γαλάζιo Ethics LG1 που βλέπετε είναι το πρώτο μοντέλο της νεοσύστατης εταιρείας που θα επιχειρήσει να βαδίσει στα χνάρια της Curry Brand. Το παπούτσι φαίνεται να χρησιμοποιεί premium υλικά κατασκευής για το άνωθεν μέρος της κατασκευής όπου κυριαρχεί το nubuck με επικαλυπτόμενα κομμάτια ιδίως στη περιφέρεια του παπουτσιού. Για την αντικραδασμική τεχνολογία που ενσωματώνει δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία αλλά λογικά θα πρόκειται για ένα είδος EVA foam. Σ' ότι έχει να κάνει με την εξωτερική σόλα του LG1 αυτή είναι μονοκόμματη και εκμεταλλεύεται ένα μονάχα μοτίβο χάραξης το γνωστό και μη εξαιρετέο herringbone. Σα σχέδιο το Ethics LG1 μου θυμίζει το Nike Zoom KD 12 ενώ πολύ δημιουργικό και το λογότυπο ή μάλλον σήμα της εταιρείας που σα του Curry είναι εμπνευσμένο από τον πασίγνωστο πανηγυρισμό με τα υψωμένα τρία δάχτυλα μετά από την επίτευξη ενός εύστοχου τριπόντου.
Σύμφωνα με τον Galloway το παπούτσι του θα κυκλοφορήσει σε αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς και με την τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 100 και 12 δολαρίων. Ούτε πολύ ακριβά ούτε και πολύ φθηνά για ένα brand που δεν έχει καν χρονίσει και με λιγοστούς πόρους. Λέτε να χει καλύτερη τύχη από την  Big Baller Brand?