14 Νοεμβρίου 2019

Τρίτωσε το κακό?? Why Not?? (unofficial photos)

Νέα σεζόν, νέα πόλη, νέοι αλλά γνώριμοι συμπαίκτες κι οσονούπω νέο signature μοντέλο για τον τέως "Κεραυνό" της Οκλαχόμα. Ο Russell Westbrook στους πρώτους αγώνες του με τη φανέλα των Rockets μπορεί να μη θυμίζει τον πυραυλοκίνητο "DangeRuss" που θαυμάσαμε στην OKC Arena αυτό όμως δεν επηρεάζει στο παραμικρό την εξέλιξη της signature συλλογής του. Το Air Jordan Why Not Zer0.3 είναι προ των - sneakerικών - πυλών κι απ' ότι φαίνεται θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον τον προγονό του ιδίως στο πρόσφατο remake του.
Στις νέες και πεντακάθαρες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προ λίγου στο διαδίκτυο διακρίνουμε  πολλά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες του επερχόμενου Air Jordan Why Not Zer0.3. Για το βασικό μέρος της κατασκευής γίνεται εκτεταμένη χρήση mesh που υπογείως υποστηρίζεται από foam συν fuse επιστρώσεις αλλά κι επιφάνειες από συνθετικό δέρμα (?) σε toe-cap αλλά και περιμετρικά της φτέρνας. Για πρώτη φορά στη σειρά κάνει την εμφάνισή του ένα στραπ που ναι ακριβώς στο κέντρο κι εγκάρσια τοποθετημένο όπως στο νέο Kyrie αλλά αρκετά λεπτότερο. Τόσο η ενδιάμεση όσο κι η εξωτερική σόλα είναι διχοτομημένες όπως το περσινό μοντέλο κι όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε και τα ίδια συστατικά, ήτοι phylon υλικό για τη δόμηση και των δύο τμημάτων με το έμπροσθεν μέρος να περιέχει ένα bottom-loaded θύλακα Zoom Air στα πρότυπα του Air Jordan XX8 ενώ ένα torsion plate θα αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο. Σα σχέδιο το νέο Air Jordan Why Not Zer0.3 κατακλύζεται από γωνίες που θυμίζουν κεραυνούς (τυχαίο?) χωρίς να παραλείπονται οι σχεδιαστικές τσαχπινιές που εισήγαγε το Why Not Zer0.2 όπως το υφασμάτινο μπάλωμα και το size tag το οποίο βέβαια μετακινήθηκε μερικά εκατοστά πιο μπροστά από κει που το είδαμε πέρυσι
Τώρα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την αρχική τιμή διάθεση του Air Jordan Why Not Zer0.3 δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία.