24 Νοεμβρίου 2019

N3XT L3V3L η συνέχεια..... (official photos)

Γνωριστήκαμε με το νέο Harden Vol.4, θαυμάσαμε το πολλά υποσχόμενο D.O.N. Issue #1 κι αναμένουμε το "διπρόσωπο" Dame 5, σειρά όμως τώρα παίρνει ένα μη-signature μοντέλο, η δεύτερη έκδοση του πρώτου κι αυθεντικού laceless μπασκετικού. Σας παρουσιάζω λοιπόν το Adidas N3XT L3V3L 2. Η Adidas Hoops έχει ήδη ετοιμάσει τη συνέχεια του πιο funky κωδικού της περασμένης σεζόν το οποίο συνεχίζει laceless και κάποιες ελαφρές τροποποιήσεις του. 
Το φετινό Adidas N3XT L3V3L φαίνεται ότι καταφθάνει έχοντας παρόμοια σιλουέτα με εκείνη του καινοτόμου προγόνου του. Ένα μονοκόμματο πλαίσιο από ποιοτικό και λογικά ελαστικό Primeknit υλικό με τη ραφή σύνδεσής κατά μήκος της ράχης του ενώ κατά τόπους ενισχύεται με συνθετικό δέρμα ή κομμάτια δέρματος σε heel counter αλλά κι εκατέρωθεν του toe cap. Η χαρακτηριστική ορθογώνια πλευρική μπάρα που είχε ο προκάτοχός του δεν υπάρχει πια κι αντ' αυτού έχουμε μια στρώση από PU υλικό στη εξωτερική πλευρά που αποτελεί μέρος του torsion plate του παπουτσιού. Για τη σμίλευση της ενδιάμεσης σόλας διατηρήθηκε το αντικραδασμικό υλικό LightStrike ενώ η φαινομενικά διχοτομημένη εξωτερική σόλα εμφανίζει νέο μοτίβο χάραξης στα πρότυπα του foot-print εγκαταλείποντας έτσι το χιλιοφορεμένο ψαροκόκαλου μοτίβο. Σχεδιαστικά τώρα το δεύτερο N3XT L3V3L δείχνει πολύ πιο όμορφο, καθαρότερο και πιο ραφιναρισμένο κι επιλογή τοποθέτησης των Three Stripes επάνω στο πλαίσιο το απογειώνει.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το μοντέλο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια των καταστημάτων των ασιατικών χωρών τότε υποθέτω πως αναμονή για τη κυκλοφορία του δεν θα πρέπει να ναι πολύ μεγάλη.