1 Αυγούστου 2024

Skechers drops another dime!! (official photos)

Η Skechers μετά τη περσινή επανεστίαση που πραγματοποίησε στη πολυπληθή πια αγορά των performing μπασκετικών, παρουσιάζει το νέο δίδυμο μοντέλο της SKX Nexus και SKX Reign. Το Nexus κατ' εμέ περνά αδιάφορο εν αντίθεση με το Reign το οποίο όπως διαπιστώνετε κι εσείς έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Το SKX Reign πιθανόν να αποτελεί τη διάδοχη κατάσταση του περσινού και παλιομοδίτικου SKX Float κι αλήθεια είναι πως έγινε πραγματικό step-up!
Το Skechers SKX Reign ένα μετρίου αναστήματος μοντέλο για το πλαίσιο του οποίο χρησιμοποιήθηκε κυρίως mesh υποστηριζόμενο εξωτερικά από μπόλικο fuse που εκ πρώτης όψεως δείχνει καλοστημένο. Από κει και πέρα έχουμε μια ενδιάμεση σόλα από διπλού Hyper Burst foam, με το σκληρότερο εκ των δύο foam να περικλείει το μαλακότερο. Ακολουθεί ένα torsion plate σαν εκείνο που υπήρχε στα Adidas Crazy Explosive 1 και Explosive 2 με τη διαφορά πως τούτο δω είναι από ανθρακόνημα! Τέλος βλέπουμε μια ενιαία και επίπεδη εξωτερική σόλα που συνδυάζει διάφανη και συμπαγή γόμα οι οποίες αποτελούν ευγενική χορηγία της Goodyear αν και παρόμοιο συνδυασμό έχουμε ξαναδεί σε πατούμενο της Crossover Culture. Σχεδιαστικά τώρα το SKX Reign είναι αρκετά όμορφο ακολουθώντας τη τάση της εποχής που θέλει μεγεθυμένη τη μπράντα στο πλάι ή πλησίον του toe-cap. Δε περίμενα σε καμία περίπτωση το σήμα της Skechers να δείχνει τόσο συμπαθητικό και ξεχωριστό έτσι όπως είναι τοποθετημένο. Well done.
Το Skechers SKX Reign αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στις αρχές της νέα αγωνιστικής περιόδου στο NBA με τιμή παραπλήσια με εκείνη του Float. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το δούμε στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα.