8 Αυγούστου 2024

A clear look of the upcoming Ja 2! (unofficial photos)

Πριν λίγες μέρες σας είχα παρουσιάσει τις πρώτες ανεπίσημες αλλά όχι και τόσο ξεκάθαρες φωτογραφίες του Ja 2 όμως σήμερα μπορείτε να απολαύσετε καθαρότερες φωτογραφίες του. Σίγουρα δε γινόμαστε σοφότεροι από αυτές τις νέες φωτογραφίες όμως σίγουρα ανακαλύψαμε 2-3 πραγματάκια γι' αυτό.
Το Nike Ja 2 σαν ανάστημα είναι κάμποσα χιλιοστά ψηλότερο από το Ja 1 και γι' αυτό ευθύνεται σίγουρα η ψηλότερη κόψη στο κολάρο του αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη για το "ψηλωμά" του έχει η ενδιάμεση σόλα του που είναι σημαντικά παχύτερη από πριν. Ακόμη δε γνωρίζουμε τι είδους foam αξιοποιείται αν και θα πόνταρα σε νεότερη γενιάς cushlon ενώ από παλαιότερες φωτογραφίες έχουμε δει να περιέχει ένα Zoom Air θύλακα στο ύψος του μεταταρσίου. Η δεύτερη παρατήρησή μου αφορά τα υλικά του πλαισίου που ναι μεν υπάρχει συνθετικό δέρμα (εκτός του toe-cap που είναι ξεσκέπαστο) αλλά στο οριοθετημένο μέρος που υπάρχει το swoosh της εσωτερικής όμως πλευράς υπάρχει engineered mesh. Σα σχέδιο είναι πιο συμβατικό και φυσικά πιο Kobish από πριν έχοντας φυσικά αρκετές βέβαια προσωπικές αναφορές.
Το Nike Kobe V εεεεε Nike Ja 2 εννοώ έχουμε ξαναπεί πως αναμένεται στη κυκλοφορία περί τις αρχές Οκτωβρίου με αρχική τιμή τα 120 δολάρια.