16 Ιουνίου 2023

D Rose with his last Son Of Chi?? (official photos)

Ο Derrick Rose δείχνει να χει παροπλιστεί από τον κόουτς Thibs εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα όμως ο "youngest MVP" εξακολουθεί να είναι από τους δημοφιλέστερους παίχτες ever ιδίως στην ασιατική ήπειρο. Κάπως έτσι σκεπτόμενη η Adidas φαίνεται να αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ακόμη μοντέλο της Son of Chi σειράς που αποτελεί φυσική συνέχεια της D Rose συλλογής. Το τρίτο κατά σειρά SoF έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται δειλά δειλά στην Ασία απ' όπου κι οι πρώτες φωτογραφίες του!
Το Adidas Son of Chi 3 είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγηθέντα SoC. Τούτη τη φορά έχουμε ένα ημίψηλο προ κοντό μπασκετικό με mesh πλαίσιο που χει ενισχυθεί από νήματα, μια τεχνική παρόμοια με του Luka 1, συν neoprene τμήμα που περιβάλει φτέρνα και κάτω απ' τους αστραγάλους. Για την ενδιάμεση σόλα  προτιμήθηκε και πάλι το Bounce foam το οποίο περιβάλλεται από ένα γομοειδές TPU σαν αυτά που είχαμε δε στα Crazy Explosive και πιο πρόσφατα στο Harden Vol. 7! Για την εξωτερική σόλα προτιμήθηκαν εύλογα το herringbone που μπροστά διακόπτεται από τρία κανάλια ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευλυγισία  στο μπροστινό μέρος. Το προφίλ του SoC 3 δείχνει απλουστευμένο κάτι που προσωπικά μ' αρέσει πολύ σαν ιδέα αν και θα περίμενα παραπάνω μπιχλιμπίδια πέραν του μικρού Adidas logo στο "μυτάκι" και των τριών Stripes στη σόλα κόπια από προγενέστερα D Roses σα του 4αριού!
Τώρα σχετικά με το πότε πρέπει να αναμένουμε το Adidas Son of Chi 3 όπως και την τιμή διάθεσής του δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Πως σα φαίνεται το νέο παπουτσάκι του Derrick?